Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 10 sep 2024, 15:41

Patrick Deac a venit cu lămuriri, după ce a fost filmat cu Bianca Giurcă în club

Sursa: redactia.ro; Instagram Patrick Deac

Patrick, unul dintre concurenții emisiunii matrimoniale „Casa Iubirii”, se află în mijlocul unei controverse, după ce o filmare în care acesta apare alături de Bianca Giurcă, noua concurentă, a început să circule în mediul online.

Într-o ediție anterioară a show-ului „Casa iubirii”, Patrick a decis să vină cu explicații în privința ipostazei în care a fost surprins cu Bianca Giurcă. Acesta a vorbit despre contextul în care imaginile au fost surprinse și despre relația pe care a avut-o cu noua concurentă.

Ce declarații a făcut Patrick după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club

În filmarea cu pricina, făcută acum câteva luni, cei doi par extrem de apropiați, într-un club din Capitală, într-o perioadă în care Bianca nu făcea, încă, parte din emisiunea matrimonială. Patrick a explicat că, deși imaginile pot fi interpretate greșit, între el și Bianca nu a existat nicio relație romantică. Cei doi sunt amici de multă vreme, iar apropierea din acea seară a fost una pur prietenească.

„Trebuie să lămuresc o situație apărută despre mine în mediul online.

Am fost la un club și am dansat cu o fată și am fost, la un moment dat, apropiați. Am fost apropiați până într-o limită, la modul de prietenie. Ea este o prietenă de-a mea, care are viața ei personală. Acolo a fost un moment de euforie la club. Doar ce ajunsesem, am stat 20 de minute și am plecat în treaba mea. Am intrat acolo, ne-am salutat, nu ne-am mai văzut de mult, ne-am apropiat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Am dansat puțin și am plecat. Am fost filmați, dar vreau să lămuresc subiectul, suntem doar prieteni, nu avem nicio legătură unul cu celălalt. Asta este. Eu îmi asum, ăsta sunt eu.(...) A fost ok, doar că poate fi și interpretat. Părerile sunt pro și contra, dar pe mine nu mă deranjează treaba asta. Știam că trebuie să vorbim, din momentul în care a apărut situația aceasta.

Vă sunt dator vouă să vă dau explicații, pentru că conviețuim cu toții aici”, a declarat Patrick, într-o ediție anterioară a emisiunii „Casa iubirii”.

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Bianca Giurcă este noua concurentă de la „Casa iubirii”

Bianca Giurcă, în vârstă de 27 de ani, este o figură cunoscută de publicul din România. Aceasta a fost concurentă la o emisiune de cuplu, alături de fostul ei partener, și, de asemenea, este o cunoscută creatoare de conținut pe Instagram și TikTok. În ediția de marți, 10 septembrie, a show-ului „Casa iubirii”, aceasta se alătură celorlalți concurenți, pentru a-și căuta sufletul pereche.

Surse foto: Instagram Patrick Deac/ Instagram Bianca Giurcă