Patrick a pupat-o pe Giuly în văzul tuturor! Cei doi concurenți devin tot mai apropiați! Primele declarații despre posibila idilă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 feb 2024, 16:16

Cum reacționează Giuly când află că Patrick o place

Sursa: Captură KANAL D

Giuly este cea mai nouă concurentă din emisiunea „Casa iubirii”, iar aceasta a atras atenția mai multor băieți încă de la prima ei apariție.

Primul băiat de care Giuly a părut să se apropie în „Casa iubirii” a fost Robert, însă, treptat, lucrurile s-au răcit între ei, iar Patrick este pregătit să preia inițiativa, părând să aștepte de ceva timp acest moment.

Patrick este atras tot mai mult de Giuly

În prima parte a ediției de astăzi, fetele și băieții s-au văzut și au discutat prin conexiune video, iar la un moment dat, Julia a decis să spargă gheața și să-l întrebe pe Patrick ce simte când o vede pe Giuly așa distantă.

„Patrick, am o întrebare. Având în vedere comportamentul indiferent al lui Giuly față de tine, te atrage, cumva?”,  a fost întrebarea Juliei.

Concurentul a răspuns într-o notă ironică, spunând că: „ Da. Mă face s-o vânez”.

După ce i-a făcut pe ceilalți colegi să râdă, Patrick i-a răspuns serios Juliei, dezvăluind că el nu o vede pe Giuly atât de rece precum o văd alții: „Eu nu o simt pe Giuly atât de indiferentă, adică o simt ok”. 

Ulterior Julia i-a adus tânărului în prim-plan faptul că atitudinea distantă a lui Giuly este destul de evidentă: „ Păi da, dar îți dă câteva reci. Una după alta ți le-a dat”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Giuly, despre legătura dintre Robert și Bianca: „Eu las loc”. Ce plan au pus la cale concurentele

Ce gest a făcut Patrick față de Giuly

În acest sens, Patrick i-a spus acesteia că Giuly, probabil, face acest lucru intenționat, dorind să vadă cât de departe poate merge el: „A auzit că îmi place. Da, îmi place să vânez”.

În tot acest timp, Giuly nu a scos niciun cuvânt, analizând, în tăcere, discuția celor doi despre ea. Însă aceasta nu a spus nimic nici când concurentul a început să o complimenteze, ci a păstrat un zâmbet timid pe tot parcursul conversației

„Giuly e o femeie mișto și am spus din prima zi. A avut o feminitate din aia ieșită din comun”,  a

spus Patrick.

Citește și: Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! „Eu m-aș îndrăgosti foarte tare!” Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei?

După această discuție, conexiunea video dintre casa fetelor și casa băieților s-a întrerupt, iar concurenții au vrut să meargă la partenerele lor pentru a le vedea. Însă niciunuia dintre ei nu i s-a permis să intre la fete, înafară de Patrick, care a spus că vrea să le vadă pe toate concurentele.

Odată ajuns în casa fetelor, Patrick a avut gesturi tandre cu mai multe dintre ele, pe Julia strângând-o tare în brațe și pe Larisa sărutând-o pe obraz. Însă, cea la care s-a oprit a fost Giuly, căreia i-a pupat, de două ori, mâna, iar mai apoi i-a furat două sărutări pe obraz.