Patrick, pus la zid după gestul din gală: „Ce vrei să auzi, că n-o suport pe Bianca?”. Ce s-a întâmplat azi în ”Casa Iubirii”

Autor: Diana Bostan

Julia s-a declarat dezamăgită de votul lui Patrick din gală.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Julia și Patrick au încercat să lămurească situația votului din gală, însă fără rezultat.

În gala de duminică, Patrick a propus-o pe Julia sper eliminare, motivu pentru care blondina s-a declarat extrem de dezamăgită de concurent. În ediția de azi, aceasta i-a reproșat că ea nu ar fi făcut asta niciodată și susține că Patrick a uitat de orice prietenie de la venirea Biancăi în casă.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Julia și Virginia, împotriva Biancăi și a lui Patrick: „Ești degeaba!”. Ce au de împărțit concurenții

Julia s-a declarat dezamăgită de votul lui Patrick din gală

În episodul de astăzi, Julia a evidențiat că, deși Patrick nu a avut o cunoaștere timp de nouă luni, ea l-a susținut mereu, fiind mereu deranjată în momentul în care ceilalți concurenți se gândeau să-l voteze spre eliminare.

Julia: Țin să vă reamintesc că Patrick nu a avut o cunoaștere în casă, nouă luni de zile, și cu toate astea am făcut spume atunci când auzeam că va fi votat.

Asta e diferența dintre mine și alți oameni.

Citește și: Julia, Antoni și Moldo, în prag de eliminare! Cine părăsește emisiunea „Casa iubirii”

Patrick a răspuns subliniind că și el a evitat să o nominalizeze până acum, dar a explicat că nu mai avea alte opțiuni.Acesta i-a reproșat că reacția ei este exagerată și că ar trebui să înțeleagă mai bine jocul din emisiune, ceea ce a accentuat și mai mult dezamăgirea Juliei.

Patrick susține că Julia a luat votul mult prea personal și că nu se aștepta la o asemenea reacție din partea ei.

Patrick: Și eu în alea nouă luni de zile, când am putut să evit ca oamenii să te voteze, am evitat. Au fost momente în care am luat și favoritul telespectatorilor și cu toate astea nu am ales să te votez pe tine.

Dar ieri nu aveam unde să mai merg cu votul. Erau cunoașteri și nu am simțit să fac treaba asta. Eu sunt foarte șocat de tine Julia, că nu știi cum e jocul pe aici. Ai luat foarte personal faptul că ai primit un vot.

Băieții din casă nu înțeleg atitudinea Juliei

Robi și Antoni nu înțeleg de ce Julia este atât de acidă și de supărată, ținând cont de faptul că între ea și Patrick nu a existat niciodată ceva mai mult.

La rândul ei, Julia a menționat faptul că ea ar fi preferat să voteze pe cineva din cuplu, decât să-l voteze pe Patrick, lucru de care concurentul se îndoiește.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Julia: Aș fi dat până și în cupluri ca să nu te scot pe tine.

Patrick: Nu cred treaba asta.

Antoni a remarcat faptul că Julia a plâns în momentul în care a fost scoasă în față, semn că vrea să rămână cât mai mult timp în emisiune. Blondina nu s-a putut abține, și l-a înțepat pe Patrick, făcând referire la venirea Biancăi în casă.

Citește și: Julia tună și fulgeră după ce a fost propusă pentru eliminare. Tânăra este pusă la zid de Antoni: „Ești varză!”. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” luni, 28 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Julia: Eu nu am fost deranjată că eram în față. Am fost de atâtea ori și m-am întors cu capul sus. Patrick, mă bucur că într-o lună de zile sau cât aveți voi pe aici în casă, ți-ai dat seama că se merită ca pentru cunoașterea asta să dai cu piciorul la ce a fost în ultimele nouă luni.

Patrick și-a justificat votul și a mărturisit că ar fi votat-o pe Criss, însă aceasta avea imunitate. Concurentul a remarcat faptul că Julia i-a fost alături în primele zile de la intrarea Biancăi în casă, însă apoi au început să apară mai multe discuții și neînțelegeri.

Patrick: Am vrut s-o votez pe Criss, dar avea imunitate. Eu am spus că niciodată nu ai susținut, nu ai fost alături de situația asta, dar acum rectific, ai fost. În primele zile, dar apoi s-a stricat.

Julia a luat o decizie importantă și a făcut o promisiune în gala de duminică, promisiune ce susține că o va respecta. Concurenta a decis să nu mai vorbească cu sau despre Bianca și Patrick, atât în emisiune, cât și-n afara ei.

Julia: Bine Patrick, spune-mi ce vrei să auzi, că n-o suport pe Bianca? O să-mi mențin promisiunea făcută în gală: eu de tine și de Bianca, n-o să mai discut niciodată.