Patrick s-a decis în privința Alexandrei: „Vreau să te întreb ceva foarte sincer”. Cum a reacționat bruneta în urma veștii primite

Autor: Diana Bostan

Patrick a luat o decizie în ceea ce o privește pe Alexandra

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Ediția de luni, 29 iulie, a debutat cu noi discuții între Alexandra și Patrick. Concurentul a luat o decizie importantă în privința brunetei.

Noi discuții între Alexandra și Patrick. După gala de duminică, Patrick s-a hotărât să spulbere iluziile Alexandrei în legătură cu o posibilă viitoare relație. Concurentul s-a decis și nu-și dorește să mai interacționeze cu bruneta.

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Patrick a luat o hotărâre în privința Alexandrei

După mai multe săptămâni de discuții și tatonări, Patrick s-a decis să pună punct discuțiile cu Alexandra, astfel încât aceasta să nu mai interpreteze greșit gesturile sale. Deși Patrick a fost destul de clar, Alexandra susține că va discuta în continuare cu acesta.

Antoni: Patrick trebuia să facă ceva azi. Trebuia să pună punctul.

Patrick: Am spus că noi nu o să mai interacționăm în niciun mod. Nici ca prieteni, nimic. 

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”! Fetele aplaudă puternic când află cine a câștigat: „Am știut..”

Alexandra: Dar trebuie să vii să discutăm toată situația asta. Nu mă concentrez foarte bine așa.

Antoni: Alexandra, vreau să te întreb ceva foarte sincer. Tu ai orgoliu de femeie?

Patrick a susținut faptul că nu este deranjat de interacțiunile cu aceasta și că nu se va ascunde în grădină atunci când ea va veni în casa băieților, însă nu-și dorește ca bruneta să mai interpreteze gesturile lui într-un mod amoros.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Patrick: Nu există. Nici eu nu prea am de bărbat.

Acum vorbesc la modul ce-l mai serios. Ți-am zis că pe mine nu mă deranjează interacțiunile dintre noi, dar văd că s-au lungit în alte direcții. Dacă vrei să interacționăm, interacționăm așa normal, dar pentru suflețelul tău ar fi bine să nu interpretezi nimic din ceea ce se întâmplă între noi. Nu este vorba despre nimic între noi.

Alexandra simte nevoia să vorbească în continuare cu Patrick

Deși Patrick a fost destul de clar, Alexandra simte nevoia unei discuții de lămurire între patru ochi. Băieții sunt de părere că Alexandra a fost lovită de karmă, ea fiind cea care a renunțat la Gagea pentru o posibilă cunoaștere cu Patrick.

Citește și: Patrick ajunge la culmea disperării! „Nu simt nimic pentru Alexandra!”. Aflați cum reacționează concurenta în episodul de luni, 29 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Alexandra: Eu simt că trebuie să vin să discutăm între patru ochi. Asta simt.

Patrick: Gagea este foarte fericit că te-a lovit karma. Ce părere ai despre asta?

Alexandra: Nu mai am nicio părere. Nu cred că m-a lovit karma.

Julia a intervenit și susține că Patrick este luat peste picioar de Alexandra. Concurentul a mărturisit că nu simte nimic pentru Alexandra și că nu-și poate imagina o relație cu ea acum sau în viitor.

Patrick: Eu nu mă simt luat peste picior. Asta ține de ea. Eu am spus că nu simt nimic pentru Alexandra, nu văd niciun scenariu în care să am o relație cu Alexandra. Dacă ea vrea să se mintă ea pe ea. Dacă tu nu speri la ceva mai mult de atât, pentru mine e ok. Până la urmă nu am avut vreo interacțiune, vreun contact cu Alexandra.

Aici puteți urmări momentul din prima parte a ediției de luni, 29 iulie, a emisiunii ”Casa iubirii”:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.