Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Autor: Diana Ghita

Patrick și Bianca Giurcă s-au întâlnit în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.

Bianca Giurcă a avut un mic episod de gelozie, după ce Patrick și Virginia s-au întâlnit în casa băieților. Reacția Biancăi l-a deranjat pe Patrick, întrucât el nici măcar nu a apucat să-i explice cum au stat, de fapt, lucrurile.

Ce și-au spus Patrick și Bianca Giurcă în camera roșie

Odată ajunsă în camera roșie, concurenta de la „Casa iubirii” a readus-o în discuție pe Virginia: „Eu mă gândeam că poate o s-o chemi pe Virginia”. 

Însă Patrick i-a explicat, ulterior, în ce a constat interacțiunea lui cu Virginia din casa băieților.

„Virginia este vizibil afectată de câteva zile și am vorbit și cu Robi treaba asta puțin. Ne-a interesat starea ei de spirit(...) Ea nu te simte distantă față de ea, doar că are o dezamăgire referitoare la fetele respective, că s-au mai îndepărtat”,  i-a spus Patrick Biancăi.

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”

Concurentei i-a părut rău pentru că a reacționat așa și i-a mărturisit tânărului că intenționa să-i aducă o omletă, pentru a se revanșa față de el, însă nu i s-a permis să meargă în casa băieților: „Am interpretat greșit”.

Urmăriți momentul din camera roșie în materialul video de mai jos: 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Patrick și Bianca Giurcă și-au rezolvat rapid neînțelegerile

Patrick i-a dezvăluit fetei că l-a deranjat, mai mult, felul în care i-a vorbit. Însă, cu toate acestea, a trecut rapid peste acest episod și aștepta cu nerăbdare să o întâlnească în camera roșie: „Nu m-am supărat pe tine, m-am supărat pe tonul tău(...)

M-au luat niște emoții, până să vii, de am înnebunit”.

Ulterior, cei doi au început să discute, din nou, despre Virginia, întrucât Bianca a vrut să-l facă pe Patrick să înțeleagă că ea nu are nimic personal cu concurenta: „E o persoană foarte bună, doar că e un pic mai selectivă.(...) Eu m-am comportat frumos atât cu ea, cât și cu restul.(...) Am vorbit, eu o înțeleg pe ea.

Eu și ea suntem persoane diferite, dar înțeleg perspectiva ei”. 

Citește și: Conflict între Virginia și Alexandra! „S-ar agăța de Gagea ca să rămână pe aici”. Cum reacționează concurentul de la „Casa iubirii”

După ce au lămurit situația legată de Virginia, cei doi nu au mai apucat să discute despre ei, însă lui Patrick i-a părut bine că a putut vorbi deschis cu Bianca și că au reușit să-și rezolve problema: „M-ai făcut să mă simt bine, în condițiile în care am vrut să fiu supărat pe tine. Te pup și ai grijă de tine și mulțumesc că ai acceptat camera”.