Patrick și Bianca, primul sărut pasional! Iar Robi va face pași spre Teodora! „Nu cred așa ceva!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, luni, 30 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2024, 21:59
video Foto(4)

O nouă săptămână va debuta în Casa iubirii cu surprize de proporții! Patrick o va săruta pe Bianca în văzul tuturor, în vreme ce Robi îi va dărui Teodorei un buchet de flori! Nu pierdeți o ediție incendiară luni, 30 septembrie, de la 10:00 și 16:30!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea mult visată, dar și multe răsturnări uluitoare de situație, tensiuni aprige și întâmplări neprevăzute. După ce în cea mai recentă Gală concurenții au avut parte de un șoc, în clipă în care Andreea Mantea a anunțat că Giuly și Robert au fost descalificați și au părăsit emisiunea, după ce au încălcat regulamentul, în ediția de luni, aceștia vor fi luați prin surprindere din nou dar în mod plăcut de data

aceasta. Pe de o parte, Patrick își va lua inima-n dinți și o va săruta pasional pe Bianca, în vreme ce Robi îi va dărui Teodorei un buchet mare de flori și se vor apropia mai mult.

Patrick și Bianca, primul sărut! Iar Robi va face pași spre Teodora! „Nu cred așa ceva!”

În ediția de luni, 30 septembrie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă romantică și plină de momente surprinzătoare, deoarece se vor derula scene de-a dreptul incendiare și noi cupluri se vor înfiripă.

În ciuda multor eșecuri în Casa iubirii, Robi își va face curaj și îi va dărui Teodorei un buchet de flori superbe, iar tânăra va fi extrem de încântată și fericită. Vizibil emoționată, Teodora se va ridică de pe canapea și îl va întâmpină pe Robi, care își va face apariția timid în grădina.

„Nu cred așa ceva!”,

va exclama Teodora.

Citește și: Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

Toți concurenții vor fi cu ochii ațintiți asupra lui Robi si a Teodorei, însă în momentul în care Patrick se va apropia din ce în ce mai mult de Bianca și o va săruta pasional, toți vor lansa urale de bucurie pentru cei doi și pentru începutul relației

lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Gagea îi va reproșa Alexandrei că s-a apropiat prea mult de Roberta, care i-a întors spatele

Tot în ediția de luni, în Casa iubirii se vor strecura și câteva momente ușor tensionate, deoarece Gagea îi va atrage atenția Alexandrei asupra faptului că Roberta, cea pe care o considera prietena ei, i-a întors spatele, așa cum el preconiza că se va întâmplă mai devreme sau mai târziu. Concurentul i-a spus că lui nu i-a plăcut niciodată așa-zisa lor prietenie și a încercat mereu să le despartă.

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”? „Mă bucur că există oameni care cred și varianta mea”

Gagea: Ai văzut Alexandra ce prietenă ai? Ți-a dat eject în cinci minute! Ți-a zis că ea de mâine nu mai e prietenă cu tine!

Roberta: Am spus că mă retrag!

Gagea: Am spus că nu îmi place asocierea Alexandrei cu tine!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.