Patrick și Gagea sunt pedepsiți pentru conflictul pe care l-au avut! Cum a reacționat Bianca, după ce a aflat că sunt șanse să nu-l mai vadă curând pe Patrick

Autor: Diana Ghita

Patrick și Gagea au fost sancționați 

Sursa: Captură KANAL D

După conflictul aprins dintre Patrick și Gagea, prezentatoarea Andreea Mantea a intervenit ferm și i-a pedepsit pe cei doi concurenți.

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a anunțat sancțiuni clare pentru Patrick și Gagea, după ce au încălcat regulile emisiunii și au dat curs unui schimb de jigniri și amenințări.

Patrick și Gagea primesc pedepse dure, pentru cearta avută

Andreea Mantea l-a avertizat pe Patrick că ar putea fi pedepsit prin reducerea timpului petrecut alături de iubita sa, Bianca, iar lui Gagea i-a cerut să renunțe la insigna de lider al săptămânii, pe care nu se știe dacă va mai avea dreptul să o poarte prea curând.

Patrick a încercat să-și recunoască greșeala și a explicat că nu a avut intenția de a provoca un scandal: „Am greșit, am vorbit urât, dar n-am venit să fac scandal pe aici ca să-mi iau pedeapsă”. Totuși, replicile sale și tensiunile provocate au fost privite cu seriozitate de prezentatoare, care a decis că este nevoie de o corecție fermă pentru a menține disciplina în „Casa iubirii”.

Citește și: Gagea încearcă să stârnească o nouă ceartă între Patrick și Bianca! Cum a reacționat Patrick când a aflat că acesta aduce în „Casa iubirii” bârfe despre el și Virginia

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Cum a reacționat Bianca, după ce a aflat ce pedeapsă ar putea primi Patrick

În acest conflict, Bianca a devenit punctul central al tensiunilor dintre cei doi. În fața sancțiunilor aplicate, ea i-a adresat lui Gagea întrebări dure, criticând comportamentul său care a escaladat situația. Gagea s-a apărat spunând că totul a fost doar o „glumă,” dar Bianca a răspuns tăios: „Glumă făcută ca să facă ce? A râs cineva sau voiai să mă agiți pe mine ca să provoci scandal aici?”.

Situația s-a complicat și mai mult când Antoni a adăugat detalii, dezvăluind că Gagea chiar i-a spus că a vrut să o provoace pe Bianca, o intenție care a alimentat conflictul. În ciuda sancțiunilor, Andreea Mantea a pus punctul pe i și a întrebat-o direct pe Bianca despre reacția ei: „În loc să te bucuri că ai aflat ce face Patrick, tu te-ai supărat?”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Bianca Giurcă, primele declarații despre sarcină! Ce i-a recunoscut aceasta Robertei, la doar câteva săptămâni de la intrarea în „Casa iubirii”

Bianca a clarificat că nu acțiunea lui Patrick în sine a deranjat-o, ci faptul că el nu a ținut cont de riscurile de a fi pedepsit: „Eu chiar cred în Patrick.

Eu m-am supărat pe Patrick acum că n-a ținut cont de faptul că ar putea primi o pedeapsă pentru că îi dă curs. Oricum, asta era ideea lui, asta voia Gagea, nu? Că de aia a și venit să spună. Asta nu-i glumă, asta e instigare și de aia a venit să spună, ca să instige. Pe mine, probabil, să mă enerveze, să mă agit pe aici și el i-a dat fix ce a vrut Gagea. El s-a enervat și l-a jignit”.