Patrick și Larisa sunt tot mai apropiați! Tânărul n-a rezistat să fie departe de ea de Dragobete

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 25 feb 2024, 16:05

Patrick și Larisa în ziua de Dragobete

Sursa: Captură YouTube

Patrick și Larisa au fost cuprinși de romantismul zilei de Dragobete și s-au apropiat din ce în ce mai mult. În ce ipostază au fost surprinși cei doi concurenți?

Larisa este indecisă în privința viitorului ei în ”Casa iubirii”, însă Patrick a încercat să o facă să se simtă mai bine în ziua de Dragobete. Tânărul a fugit mâncând pământul în casa fetelor, în momentul în care a văzut-o pe Larisa tristă și îngândurată.

Patrick și Larisa sunt tot mai apropiați

În urma evenimentelor din ziua de Dragobete, Larisa a simțit nevoia unei pauze, astfel că a mers singură în grădină.

Crezând că este abătută sau că a pățit ceva, Patrick a mers direct în casa fetelor pentru a discuta cu Larisa, dar nu cu mâna goală, ci cu un trandafir albastru.

Patrick: Am crezut că ești supărată.

Larisa: Nu, nu, sunt răcită. Mă dor sinusurile puțin.

Larisa și Patrick au avut parte de o discuție liniștită în grădină și se pare că cei doi sunt din ce în ce mai apropiați.

Concurentul a întrebat-o pe Larisa dacă îi plac florile, iar Larisa i-a făcut mai multe dezvăluiri din copilăria sa.

Citește și: Robi și Virginia au avut primul sărut în camera roșie! Concurenții au dat frâu liber sentimentelor chiar de Dragobete

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Îmi plac florile.

Bunica mea e obsedată de flori, toată grădina e plină, în orice sezon are flori. Mereu când venea septembrie și trebuia să merg la școală, făceam buchete de la bunica și ea mi le împacheta. Buchetele pe care le făcea bunica mea erau spectaculoase ”, a spus Larisa.

Ce spune Larisa despre viitorul ei în ”Casa iubirii”

În gala de săptămâna trecută, Larisa le-a cerut băieților să o nominalizeze, fiind decisă să părăsească competiția, însă se pare că aceasta a revenit la sentimente mai bune și nu știe dacă îi va mai ruga

pe băieți să o voteze și-n această gală.

„Nu sunt genul care să dea înapoi, dar nu știu dacă mai țin ca băieții să mă voteze în gală. Asta pentru că vreau să lămuresc situația și apoi vreau să văd cum mă simt în continuare”, a spus Larisa.

Citește și: Robert de la „Casa iubirii”, surprins alături de o domnișoară misterioasă! Cum și-a petrecut fostul concurent Dragobetele

Faptul că nu a părăsit Casa iubirii în gala trecută a făcut-o pe Larisa să se gândească la posibilitatea ca ea și Patrick să se cunoască mai bine în cadrul competiției. Vorbele Larisei i-au dat curaj lui Patrick și speră că va avea șansa să o cunoască mai bine pe frumoasa șatenă.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?