Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

Author: Diana Bostan

Patricia și Patrick de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Patricia Pruneanu/ Patrick Deac

Patricia s-a înscris în emisiune pentru Patrick, însă acesta s-a simțit mult prea atras de Nona. Singuri și eliminați din cadrul show-ului, Patrick și Patricia și-au dat întâlnire în club.

Invitată în emisiunea „ Culisele Iubirii ”, Patricia a dat cărțile pe față în ceea ce-l privește pe Patrick. Fosta concurentă a mărturisit faptul că s-au întâlnit în club.

Patricia și Patrick s-au întâlnit în club

Aflată cu treburi la București, Patricia nu a ratat ocazia de a se revedea cu foștii ei colegi de emisiune. De la întâlnire nu a putut lipsi nici Patrick, cu care Patricia susține că a mai ținut legătura după ce a fost eliminată.

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Cei doi au vorbit, s-au întâlnit în cadrul unui festival de modă, iar de această dată au ieșit în club. Cei doi s-au întâlnit cu Emma, George și Alexandru.

Aceștia au petrecut seara în club, însă Patricia a recunoscut că nu mai simte ceva special pentru Patrick și că sunt doar prieteni.

Citește și: Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Eu cu Patrick am mai ținut legătura, sunt doar prietenă, nu știu dacă mai am aceleași emoții pe care le aveam când eram în „Casa Iubirii”. Mi-a fost dor de el, dar și de foștii colegi. Suntem prieteni, consider că deja a trecut destul timp astfel încât lumea să nu ne mai asocieze ”, a spus Patricia pentru „ Culisele Iubirii”.

Patricia nu crede că Patrick și Irina vor forma un cuplu

Irina și-ar fi arătat interesul pentru Patrick în mediul online, însă Patricia susține că blondina nu este tocmai pe gustul fostului concurent, acesta fiind interesat de un alt gen de femei.

Citește și: Lorena îl va chema pe Laurențiu în camera roșie! „De ce întârzie așa mult?” Aflați ce se va întâmpla astăzi între cei doi și ce decizii uluitoare vor fi luate, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Eu știu gusturile lui, știu ce fel de femei îl atrag pe Patrick, iar Irina nu face parte din categoria asta, din păcate pentru ea. Din partea lui a fost o joacă, din partea ei nu știu ce să zic. Patrick este un băiat cu stil, șarmant, este un băiat care ar atrage privirile multor fete ”, a spus Patricia.

Citește și: Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

Patricia este sigură de faptul că Patrick nu ar forma un cuplu cu Irina și chiar dacă ar fi să se întâlnească, ar fi doar pentru o simplă conversație și nimic mai mult. Fosta concurentă vrea să lase lucrurile să vină de la sine, însă în prezent nu se pune problema unei relații între ea și Patrick.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.