Patrick și Virginia ajung împreună în camera roșie! Aflați cum reacționează Bianca în noul episod din „Casa iubirii” de joi, 17 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick și Virginia au ajuns împreună în camera roșie și au primit o activitate comună.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick și Virginia ajung împreună în camera roșie. Deoarece sunt lideri, vor avea de făcut o activitate comună.

Patrick și Virginia ajung împreună în camera roșie

În ediția de mâine din „ Casa iubirii ”, 17 octombrie 2024, liderii casei, respectiv Virginia și Patrick, vor participa la o activitate împreună în camera roșie, acolo unde vor trebui să aleagă, de comun acord, ce fete se potrivesc

cu fiecare băiat din casă. Urmăriți materialul video de mai jos pentru întregul moment:

Citește și: Antoni se gândește la o posibilă relație cu Alexandra: „Ar fi frumos”. Cei doi concurenți și-au făcut deja planuri de viitor

Când Bianca aude că e timpul ca Patrick să meargă în camera roșie cu Virginia, pare că devine măcinată și năvălită de gânduri, deși a afirmat că nu ar avea nicio problemă ca băiatul pe care-l

place să meargă în camera roșie cu altcineva. Pe de altă parte, Patrick știe că Bianca este, de fel, o femeie geloasă.

Citește și: Dennis se îndreaptă către Alexandra! Gagea fierbe de gelozie și aruncă replici înțepătoare: „Nu-i atât de frumoasă”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Fetele se amuză de faptul că Bianca se mută pe o altă canapea pentru a vedea mai bine imagini din camera roșie în cazul în care se vor difuza cadre. Ulterior, după ce Virginia se întoarce în casă, Bianca spune, în glumă, că a primit deja cadru și nu trebuie să povestească ce a făcut, după care recunoaște că, de fapt, n-a primit cadru.

Totuși, în ciuda afirmațiilor Biancăi, Virginia anunță toate fetele că nu are voie să spună ce a făcut cu Patrick în cameră.

Ce se întâmplă mai departe și cum reacționează Bianca aflați joi, 17 octombrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!