Patrick și Virginia, dezvăluiri picante în camera roșie: „Cum ar fi fost dacă ai fi avut și tu răbdare...”. Cei doi concurenți au avut parte de un moment de sinceritate

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 17 aug 2024, 21:00

Patrick și Virginia au avut o conversație sinceră și emoționantă în camera roșie a emisiunii „Casa iubirii”, unde și-au dezvăluit gândurile și sentimentele.

În ediția de sâmbătă, 17 august, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, Patrick a invitat-o pe Virginia să petreacă timp împreună în camera roșie, un loc special al emisiunii unde participanții pot vorbi deschis despre ceea ce simt.

Patrick și Virginia și-au adresat întrebări din trecutul lor în camera roșie

Întâlnirea lor a fost marcată de o discuție sinceră, în care cei doi au explorat posibilitatea unor sentimente nespuse și alegeri din trecut.

Patrick i-a cerut invitatei sale să preia controlul asupra situației în camera roșie: „Vreau să mă relaxez!”

Virginia a început discuția cu o întrebare ce părea să o macine de ceva vreme. Ea a vrut să știe dacă Patrick s-a gândit vreodată cum ar fi fost lucrurile între ei doi dacă ar fi avut mai multă răbdare.

„Voiam să te întreb, te-ai gândit vreodată, nu neapărat în casă, uite și în afară, nu neapărat la mine, dar la cum ar fi fost dacă ai fi avut și tu răbdare, ca să zic așa”, a întrebat Virginia, arătând că îi pasă de ce ar fi putut fi între ei.

Patrick a răspuns sincer, dar cu o oarecare tristețe. El a recunoscut că s-a gândit la asta de multe ori și că a văzut mereu un scenariu frumos, dar în același timp, a simțit că poate era deja prea târziu.

„M-am gândit și mereu am văzut un scenariu frumos, doar că în același timp mă gândeam că e și prea târziu cumva, te-ai dus și tu pe drumul tău, eu nu m-am dus neapărat pe un drum, eu mare lucru nu am făcut, de atunci și până acum am avut doar așa încercări, fete, dar sincer chiar m-am gândit de multe ori” a răspuns Patrick.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

„Dar tu, te-ai mai gândit, afară așa, ți-ai imaginat vreodată ceva?”, a întrebat Patrick la rândul său.

Virginia a răspuns simplu și direct: „Da, eu m-am gândit de mai multe ori”, dar a ales să nu dezvăluie mai multe detalii.

Citește și: Robi de la “Casa iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Julia: „Nu am văzut niciodată rostul”. Concurentul a răbufnit în urma tensiunilor dintre cei doi

Citește și: Rebecca recunoaște că este atrasă de Casian! „Îmi place foarte mult...”. Aflați cum va reacționa Antoni marți, 13 august, în noul episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Julia vrea să-i vadă pe Patrick și pe Virginia împreună

Timpul lor în camera roșie s-a încheiat înainte ca Patrick să afle mai multe din partea Virginiei. Cei doi s-au îmbrățișat și au părăsit camera roșie.

În timp ce cei doi se aflau în camera roșie, restul fetelor din casă discutau aprins despre apropierea lor. Fetele erau curioase și speculau despre cine ar fi putut să o invite pe Virginia în cameră, fără să știe cu siguranță cine era.

Cu toate acestea, Julia era convinsă că Patrick a fost cel care a făcut invitația și pare că vreă să preia rolul lui Cupidon pentru a-i face pe cei doi să formeze un cuplu: „Trebuie neapărat să-i combinăm!”

Puteți urmări întreg materialul în videoclipul de mai jos:


 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!