Patrick și Virginia, prima cină romantică în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a făcut mărturisiri uluitoare! “Îmi stârnești foarte mare interes!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2024, 20:47
video Foto(6)

Momente speciale pentru Patrick și Virginia, la prima lor cină romantică! Concurentului încep să i se cam aprindă călcâiele: „Îmi trezești emoții și ai început să-mi atragi atenția!” Iată ce și-au spus cei doi tineri!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de răsturnări uluitoare de situație, dar și multe surprize. După ce în ediții precedente aceștia s-au întâlnit în camera roșie, în funcție de preferințele fiecăruia, în ediția de astăzi, Patrick și Virginia s-au bucurat de prima lor cină romantică, la piscina din Casa iubirii, unde au purtat o conversație plăcută și amicală pentru a se cunoaște mai bine.

Dornici să afle cât mai multe detalii unul despre altul, Patrick și Virginia au încercat să lase deoparte inhibițiile și emoțiile pentru a se dedică în totalitate momentelor petrecute împreună.

Momente speciale pentru Patrick și Virginia, la prima lor cină romantică! Concurentului încep să i se cam aprindă călcâiele

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică deoarece unii dintre concurenți au început să se apropie din ce în ce mai mult, în încercarea de a se cunoaște.

Pe de o parte, Larisa care este curtată de doi concurenți, Ștefan și Bogdan și a mărturisit că se simte la fel ca în sezonul trecut, când s-au luptat pentru ea Antoni și George.

Pe de altă parte, Patrick și Virginia, care au avut parte de prima lor cină romantică. Aceștia s-au întâlnit la piscina din Casa iubirii, unde au servit masa și totodată au conversat pentru a se descoperi reciproc.

Deși a început cu o gafă, Patrick a reușit să se redreseze în ochii Virginiei și mai mult decât atât tânărul i-a făcut mărturisiri uluitoare frumoase brunete, care nu se aștepta că acesta să fie atât de direct.

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a spus ce a simțit când a aflat că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și nu l-a ales pe el! „Nu pot să fiu indiferent!” Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut concurentul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Patrick: „Cum te simți? Ești bine?” 

Virginia: „Eu sunt bine, da! Am puține emoții!” 

Patrick: „Pentru că ești cu mine la cină sau pentru că este un lucru nou?”

Virginia: „Ambele! Doar că nu știu dacă aș avea aceleași emoții și cu altcineva! Tu ai emoții?” 

Patrick: „Acum m-am relaxat puțin! Adică mă simt mai relaxat de când m-am așezat! Dar am avut emoții! Îmi trezești emoții! Ai început să-mi atragi atenția tot mai mult, pe zi ce trece și pe conexiune!” 

Citește și: „M-am simțit din nou foarte prost”. Larisa a retrăit experiența neplăcută din sezonul 2! Blondina a fost prinsă la mijloc între doi băieți

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?