Patrick va da cărțile pe față în privința Teodorei! „Tot pachetul ăsta e complet, dar nu simt chimia!” Aflați ce se va întâmpla marți, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iul 2024, 23:09

Patrick, momentul adevărului! Concurentul va recunoaște ce simte pentru Teodora! Iar Rebecca îi va da de înțeles lui Antoni ca nu îl mai vrea! Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte de momente de senzație în fiecare ediție, dar și de multe controverse, răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. În ediția de marți, Patrick va fi din nou în centrul atenție, deoarece va purta o discuție cu Robi, căruia îi va mărturisi ce simte de fapt pentru Teodora.

Patrick va recunoaște ce simte pentru Teodorei! „Tot pachetul asta e complet, dar nu simt chimia!”

În ediția de marți, 30 iulie 2024, in Casa iubirii, Patrick îi va dezvălui lui Robi ce anume simte în privința Teodorei. Tânărul îi va da de înțeles prietenului său că nu simte nimic pentru noua concurentă, în ciuda frumuseții ei răpitoare.

„Tot pachetul asta e complet dar nu simt chimia aia, nu simt flacăra asta din partea mea!”,

spune Patrick.

Citește și: Robert și Giuly, date neașteptat la hotel! Concurentul și-a vizitat iubita pentru a afla cum se simte! „Am niște emoții de nu mai pot!”

Între timp, Teodora va avea parte de o întâlnire între patru ochi, în grădina, cu Bogdan, care se pare că o admiră pe frumoasa brunetă și își dorește să o cunoască mai bine.

Cei doi vor purta o conversație amuzanta si vor încerca sa se descopere mai multe detalii unul despre celalalt. 

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Rebecca îi va da de înțeles lui Antoni că nu îl mai vrea

Și tot în ediția de marți, în Casa iubirii, Rebecca se va întâlni cu Antoni, însă îi va face reproșuri aprige și îi va da de înțeles că nu mai vrea să aibă de a face cu el, deoarece a deranjat-o teribil comportamentul lui. In vreme ce Antoni va încerca sa o înduplece pe iubita lui cu vorbe dulci. 

Antoni: Dar de ce nu vrei să mă pupi?

Rebecca: Nu știu... mi se pare penibil ce se întâmplă! Nu mă simt ok!

Antoni: De ce nu vrei să mă pupi?

Rebecca: Pentru că irosești timpul pe care îl aveam să faci niște glume!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.