Patrick va face pasul cel mare! „Vrei să fii iubita mea?” Concurentul va fi copleșit de emoții uriașe! Aflați cum va reacționa Bianca și ce se va întâmpla marți, 29 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2024, 21:42
video Foto(4)

Patrick își va lua inima în dinți și îi va cere Biancăi să devină iubita lui! Concurenții vor fi copleșiți de emoții mari! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație, controverse și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După o ediție de Gala plină de emoții și momente tensionate, în prima zi a acestei săptămâni, concurenții au avut parte de noi întâlniri de pomină, dar și de teste amuzante.

În ediția de marți, în centrul atenției se vor află pe de o parte Patrick și Bianca, deoarece se vor apropia tot mai mult, iar pe de altă parte, Robi, Teodora și Criss, cu noi discuții aprinse.

Patrick va face pasul cel mare! „Vrei să fii iubita mea?” Concurentul va fi copleșit de emoții

În ediția de marți, 29 octombrie a emisiunii Casa iubirii, Patrick va prinde curaj și îi va cere Biancăi să devină oficial iubita lui.

Concurentul va pune la cale o întâlnire romantică la piscină, unde la un moment dat își vor face apariția Teodora și Gagea, care le vor cânta o melodie de dragoste.

Citește și: Patrick și Gagea sunt pedepsiți pentru conflictul pe care l-au avut! Cum a reacționat Bianca, după ce a aflat că sunt șanse să nu-l mai vadă curând pe Patrick

În pași de dans, cei doi îndrăgostiți se vor apropia din ce în ce mai mult și se vor lasă purtați de primii fiori ai iubirii. În cele din urmă, Patrick își va face apariția în față partenerei sale cu un superb buchet de trandafiri roșii și o va întreba dacă vrea să fie iubita lui. Vizibil emoționat, Patrick va primi răspunsul afirmativ mult așteptat și apoi își va sărută iubita cu pasiune.

Patrick: Vreau să-ți mulțumesc pentru că ai venit, pentru că faci parte din viață mea! M-am emoționat! Sunt leșinat! Și vreau să te întreb dacă vrei să fii iubita mea?

Bianca: Da, vreau!

Teodora, deranjată de comportamentul lui Robi față de Criss

Tot în ediția de marți, Robi și Teodora vor ajunge din nou în pragul unor noi tensiuni.

Teodora se va arată din nou deranjată de atitudinea și comportamentul lui Robi față de Criss. Întrebată de Andreea Mantea ce anume a supărat-o atât de tare, Teodora va mărturisi că tot ceea ce a spus concurentul a deranjat-o teribil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

Citește și: Patrick, pus la zid după gestul din Gală: „Ce vrei să auzi, că n-o suport pe Bianca?”. Ce s-a întâmplat azi în ”Casa Iubirii”

Teodora: Doamne să se întoarcă roată asta și să te pun în aceeași ipostază să vedem după aia cum reacționezi tu!

Robi: Teo, cum ar fi fost să te iau și să-ți fac la fel când ai făcut tu așa!

Andreea Mantea: Ce te-a deranjat?

Teodora: Tot! De la privire la glume, la ce a vorbit cu băieții, tot și mă așteptăm!

Andreea Mantea: Și încă n-a fost tot în acest material!

Teodora: Da, mi-am dat seama!