Patrick va răbufni după plecarea Nonei! „Pentru mine Casa iubirii este ea! Cu ea am toate amintirile în casă” Bianca și Alex vor ajunge din nou într-un mare impas! Aflați ce se va întâmpla, joi, 4 aprilie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 mai 2023, 19:06
Foto(8)

Patrick se va revolta după plecarea Nonei din Casa iubirii și va lua o decizie radicală, în ciuda tuturor sfaturilor primite! Bianca va face o dezvăluire neașteptată, iar Alex va fi extrem de supărat! „Sunt efectiv dezamăgit! Nu vreau să vorbesc pe tema asta”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize, de momente de senzație, petrecute alături de persoanele pe care le plac în cadrul show-ului, dar și de răsturnări neașteptate de situație și de clipe dificile. Un asemenea moment dramatic s-a petrecut în ediția precedentă, când Andreea Mantea a anunțat descalificarea Nonei, din cauza faptului că a încălcat clauzele contractuale, iar din punct de vedere moral această nu se mai potrivea cu formatul emisiunii.

Plecarea Nonei a provocat multă suferință și dezamăgire în sufletul lui Patrick, iar în ediția de joi, tânărul își va exprimă din nou regretul și se va revoltă pe situația dificilă trăită și pentru faptul că a rămas singur în Casa iubirii. Și tot în ediția de joi, relația dintre Bianca și Alex va ajunge din nou într-un mare impas, după ce concurență va face o dezvăluire surprinzătoare, care îl va înfuria teribil pe partenerul ei.

Patrick va răbufni după plecarea Nonei! Bianca și Alex vor ajunge din nou într-un mare impas

În ediția de joi, 4 aprilie, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosfera tensionată și palpitantă deoarece Patrick se va revolta după descalificarea Nonei, iar Bianca și Alex vor ajunge iar în pragul despărțirii. După plecarea Nonei, Patrick va suferi enorm în ciuda tuturor sfaturilor primite de la cei din jurul lui, care vor încerca să îl consoleze și să îi determine să gândească limpede pentru a lua decizia potrivită.

Pe de alta parte, Bianca va face o dezvăluire uluitoare la un moment dat si va spune ca a primit un cadou din partea lui Robert, moment in care Alex se va înfuria teribil si va suferi din nou, măcinat de gelozie. 

Patrick: Pentru mine Casa iubirii este ea! Cu ea am toate amintirile în casă și nu va putea înlocui cineva chestia asta

Bianca: Eu nu vreau să îi dau voie să plece acasă! Mai are nevoie de timp de gândire!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Patrick: E frumos lănțicul tău!

Bianca: Da, mulțumesc! Robert mi l-a dat!(...) Alex dar nu putem să vorbim normal? Sau ai de gând să o faci pe supăratul?

Alex: Nu sunt supărat Bianca! Sunt efectiv dezamăgit, nu vreau să vorbesc pe tema asta!

Bianca: Te rog frumos Robert să nu îmi mai dai nimic și Alex, nu o să port acest lanț! Gata situația!

Citește și: Lorena este noua concurentă din Casa iubirii! Frumoasa brunetă a recunoscut că îl cunoaște pe Robert însă a venit pentru un alt băiat care i-a atras atenția! „Nu este fosta mea!” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală

Citește și: Andreea Mantea va face un anunț tulburător! Concurenții din Casa iubirii vor fi uluiți! „Este o zi tare grea pentru noi toți!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.