Patrick va uimi întreaga casă! Concurentul o va chema pe Alexandra în camera roșie! „Subiectul Patrick-Alexandra nu mă interesează!” Aflați cum va reacționa Teodora și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 31 iulie, de la 10:00 și 16:30

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iul 2024, 23:57

Teodora va da cărțile pe față în privința lui Patrick! Aflați ce decizie va lua Patrick și ce va discuta acesta cu Alexandra în camera roșie, miercuri, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea ideală, dar și cu multe controverse, răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. Deși a dat de înțeles în ediția precedentă că nu are deloc sentimente pentru Teodora, în ediția de miercuri Patrick o va chema pe Alexandra în camera roșie, iar concurentele vor sublinia că acesta va recurge la acest gest pentru a pune capăt cunoașterii lor.

Patrick va uimi întreaga casa! Concurentul o va chema pe Alexandra în camera roșie! „Subiectul Patrick-Alexandra nu mă interesează!”

În ediția de miercuri, 31 iulie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Patrick va ului pe toată lumea în clipa în care o va chema pe Alexandra în camera roșie. Ceilalți concurenți vor lansa rapid speculații despre gestul la care va recurge Patrick în ceea o privește pe Alexandra.

Citește și: Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

Patrick: Așteptăm să se termine distracția! Pentru că astăzi am decis să nu mă alătur dansului!

Virginia: Alexandra, mersi în camera roșie!

Robi: Nu pot să cred așa ceva!

Alexandra: Nu cred!

Patrick: De ce nu crezi?

Robi: Fetelor de ce credeți că a chemat-o Patrick pe Alexandra în camera roșie, după ce a închis orice fel de interacțiune?

Virginia: Dar nu știm dacă el a chemat-o!

Rebecca: Pentru că Patrick așa știe să pună punct Alexandrei, chemând-o în camera roșie!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Teodora va da cărțile pe față în privința lui Patrick

Pe de altă parte, Robi va continua să le întrebe pe concurente ce părere au despre gestul lui Patrick de a o chema pe Alexandra în camera roșie, în ciuda faptului că luase deja o decizie de a pune capăt cunoașterii lor. În vreme ce Rebecca va sublinia ironic faptul că Patrick nu știe de fapt să pună punct unei relații, ci prelungește agonia.

Citește și: Alexandra nu se dă bătută și îl cheamă pe Patrick în camera roșie! „Mie nu mi se pare că tu faci ce simți” Situația se precipită în „Casa Iubirii”

Robi: A închis o dată deja orice portiță!

Rebecca: Eram ironică! Tocmai că nu pune punct! El trage la Alexandra în continuare!

Moldo: Teodora ești cam liniștită! Ce faci?

Teodora: Nu am fost interesată sau curioasă să văd ce au discutat ei și s-o întreb pe ea personal!

Virginia: Dar de Patrick încă te interesează!

Teodora: Da, de Patrick încă mă interesează! Subiectul Patrick-Alexandra nu mă interesează!

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.