Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi înmormântate în rochii de mireasă. Detaliul care le-a atras tuturor atenția, la capelă

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 05 iun 2024, 13:57

Patrizia și Bianca urmează să fie înmormântate

Sursa: Facebook Patry Colmos/ Bianca A. Doroș

Înainte de a fi repatriate, trupurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doroș au fost aduse la capelă, unde familiile lor își strigă, acum, suferința.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș, cele două românce înecate în râul Natisone, din Italia, se află, acum, la capelă. După ce tinerele au fost aduse acolo, părinții lor fac declarații de-a dreptul cutremurătoare despre ziua în care ele și Cristian Molnar au fost luați de ape.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș vor fi înmormântate în rochii de mireasă

Cele două românce au fost îmbrăcate în rochii de mireasă înainte de a fi depuse la capela din Italia, iar acum familiile lor se pregătesc de repatriere și, respectiv de înmormântare.

Recent, părinții lor, sfâșiați de durere, au făcut primele declarații despre incidentul petrecut vineri, pe 31 iunie, și au adus critici dure autorităților, pe care le acuză că nu au intervenit în timp util, după apelul Patriziei Cormos la numărul de urgență.

De asemenea, mama tinerei este revoltată de faptul că, în loc să li se ofere o mână de ajutor celor trei tineri aflați în mijlocul râului, aceștia au fost filmați în timp ce se înecau.

Citește și: A fost găsit telefonul uneia dintre fetele luate de viitură în Italia. Cei trei tineri erau din Satu Mare și au coborât să facă poze când apele învolburate au venit peste ei

„Ce mă doare cel mai mult este că toată lumea a făcut poze și videoclipuri și nimeni nu le-a salvat. Poate că i-ar fi putut salva. Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa”, a declarat mama Patriziei Colmos, pentru Il Messaggero.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: O tânără din Moldova a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Poliția a reținut doi suspecți

Mama Patriziei Colmos face declarații despre ziua în care ea și prietenii ei s-au înecat

Primul apel la 112 ar fi fost dat de fată în jurul orei 13:45, moment în care a spus că a rămas „ prizonieră” în apele râului Natisone, împreună cu Bianca Doroș și Cristian Molnar.

Ulterior, echipajele de salvare au fost trimise la locul indicat, iar în timp ce echipele specializate și scafandrii se deplasau la fața locului, Patrizia a apelat, din nou, la numărul de urgență, pentru a cere sosirea cât mai rapidă a salvatorilor, întrucât nivelul apei creștea în mod accelerat.

Citește și: A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut, după ce barca în care se afla s-a răsturnat în Mureș. Doi copii încă sunt căutați

Din păcate, ajutoarele nu i-au mai putut salva pe cei trei români, care, în cele din urmă, au fost luați de viitura puternică. Deși pompierii au încercat să le întindă o sfoară de care să se prindă pentru a fi ridicați, românii nu au mai putut opune rezistență curentului puternic.

Citește și: Ce a vrut să facă un bărbat de 50 de ani înainte să se înece în canalul Dunăre-Marea Neagră. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă

Acum, părinții lor sunt profund îndurerați, întrucât au rămas doar cu amintirea lor, în acest sens, conform sursei citate, mama Patriziei Cormos a spus că:  „Era un înger. A studiat mult și a muncit pentru a se întreține. După examenul de la Academie, pe care l-a susținut vineri dimineață, m-a sunat și mi-a spus: «Am știut tot».

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?