Patrizia Pagleri, dezvăluiri exclusive despre fiul ei. Cu ce se ocupă acum Francesco

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 dec 2022, 03:10

Cu ce se ocupa fiul Patriziei Pagleri

Sursa: Instagram

Patrizia Pagleri si fiul ei, Francesco sunt cu duo placut publicului din Romania, iar frumoasa italianca este foarte mandra de el.

Patrizia Pagleri, masterchef-ul care incanta papilele gustative celor trei prezentatori de la "Dimineata cu noi", a facut cateva dezvaluiri despre fiul ei, Francesco cu care are o relatie speciala. Asa cum ii spune Patrizia, Francy are 24 de ani si este mana dreapta a mamei lui, ajutandu-o cu afacerile pe care ea le are.

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce face acum fiul Patriziei Pagleri in Romania

Patrizia este foarte mandra de fiul ei pentru ca a mostenit talentul de a gati si deseori au fost prezenti impreuna la show-urile de cooking facand o echiap fantastica. Despre Francy, Patrizia are numai cuvinte de lauda deoarece spune ca este un baiat foarte ascultator si cuminte: "Francy s-a angajat la o firma americana, munceste, insa mai avem un proiect care e in desfasurare.

Tine de mancare, mai exact de paste, dar cu nebunia asta cu pandemia, e foarte dificil. Eu am decis sa nu mai mai uit la stiri. Meseria mea este una din cele mai grele. Esti la restaurant de cand vine marfa si pana se inchide. Imi place sa gatesc si romaneste, tochitura, zacusca, salata de boeuf, dar n-am facut niciodata sarmale si papanasi. Nu am avut ocazia. Am organizat si foarte multi.
Imi plac sarmalele, dar sa fie mamaliga, sunt prea bune. Sarmalele au devenit o obisnuinta de Sarbatori si cozonacul. Mi-a trimis o prietena si am mancat unul intreg. Nu am rezistat."

Patrizia Pagleri, mare devoratoare de sarmale si cozonac

Patrizia a dezvaluit ca fiul ei, Francesco nu vrea sa se mute inapoi in Italia desi Patrizia i-a propus sa plece impreuna: "Am avut o incercare in 2008 pentru ca a venit criza si am crezut ca o sa murim de foame.

A fost o perioada foarte grea. Mi-a zis sa plec singura. In pandemie, am vandut restaurantul, de fapt cu 4 luni inainte sa inceapa. Asta ne-a ajutat. Chiria este foarte mare in Bucuresti. Idei ai mereu, dar nu stiu daca o sa mai deschidem unul. Imi place sa fiu profesor de cooking. As vrea sa ies la pensie de la matinal," a declarat in exclusivitate Patrizia Pagleri pentru canalul online wownews.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.