Patrocle, cățelul căutat de toată România. Se oferă recompensă! Povestea emoționantă a cațelușului care s-a pierdut în Sectorul 3

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 mar 2024, 13:49

Patrocle, un cățeluș de talie mică, s-a pierdut în aglomerația orașului din București

Sursa: facebook.com

Un cățel pe nume Patrocle a devenit unul dintre cele mai căutate animăluțe din țară după ce acesta s-a pierdut de stăpânii săi.  

Patrocle, un cățel de talie mică s-a pierdut de stăpânii săi pe data de 17 martie. De atunci a devenit cel mai căutat animal din țară. Stăpânii săi oferă recompensă.

Patrocle cățelul căutat de toată România

Pe data de 17 martie 2024, Patrocle, un cățeluș de talie mică, s-a pierdut în aglomerația orașului din București, declanșând o serie de eforturi susținute pentru a-l găsi.

Patrocle, cățelul cu blănița maronie, s-a desprins de stăpânul său în timp ce se plimbau pe străzile bucureștene. O simplă claxonare l-a speriat atât de tare încât a reușit să scape din lesă și să se îndepărteze rapid, pierzându-se în mulțimea în mișcare a orașului.

Familia lui Patrocle a fost copleșită de disperare și îl caută neîncetat sperând să îl găsească cât mai repede posibil, sperând că acesta va fi găsit nevătămat.

Mesajele îndurerate și încurajatoare au inundat rețelele de socializare, semn că dispariția lui Patrocle i-a înduioșat pe cetățenii Capitalei.

Citește și: Patru tineri au ajuns la spital, după ce mașina lor a măturat trotuarul din centrul Brașovului. Filmul accidentului conține imagini cu puternic impact emoțional

„Abia aștept dimineața, să sune telefonul, că te-au găsit și te-au luat azi. Să ne povestească ce bine ai dormit în alt pat și tu să vii bucuros acasă, știind că mai bine ca-n patul tău nu e nicăieri.

Hai să facem din povestea asta un capitol, o pagină pe care s-o răsfoim repede, repede doar ca să trecem la pagina următoare în care povestim despre ziua în care ne-am reîntâlnit.Hai, Patrocle, hai să ne vedem mâine, oriunde, unde vrei tu, în București. Noapte bună, Patrocle. Îți scriu din patul tău și din casa ta. Noi suntem la tine, tu unde ești? Pe mâine, da? Oriunde. Și-o să vezi că locația e tot în inimă”, este unul dintre mesajele postate de Alexandra Pașca.

Se oferă recompensă pentru Patrocle

Alexandra Pașca, una dintre persoanele care l-au cunoscut și salvat pe Patrocle în trecut, a devenit una dintre principalele persoane care s-a mobilizat pentru găsirea lui. Își îndeamnă prietenii și cunoscuții să se alăture efortului comun de a-l aduce înapoi pe Patrocle la familia lui.

În timp ce căutările continuă, familia lui Patrocle a oferit o recompensă generoasă pentru orice informație care ar putea duce la găsirea cățelușului.

De la o sumă considerabilă pentru o simplă poză până la o sumă mai mare pentru persoana care rămâne alături de Patrocle până la sosirea salvatorilor, recompensa este o mărturie a angajamentului lor de a-l găsi pe cel pierdut.

Stăpânii lui Patrocle oferă o recompensă pentru găsirea acestuia, de la 500 de lei (pentru o poză), până la 1.500 de lei pentru cel care rămâne lângă cățeluș până când ajung la el salvatorii.

De asemenea, stăpânii îi roagă pe cei care îl văd pe Patrocle să nu încerce să pună mâna pe el, deoarece se va speria și va fugi.

„Ofer 500 lei recompensă pentru prima poză cu Patrocle.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ofer 200 lei recompensă pentru poza cu hamul și lesa, la gunoi, în șanț, rupte, oricum.

Ofer 1000 lei recompensă celui care stă lângă el până ajungem, îl urmărește încet dacă încă se plimbă, orice care ne duce la prinderea lui.

Le ofer împreună și dacă același om îmi dă și poza și stă lângă el. (1500 lei)

Primesc poza, îmi dați contul, transfer, nu întreb nimic.

Trăiesc un coșmar și dacă nu mai mor acum, nu mai mor niciodată.

Primesc mesaje e acolo, e acolo, el e. Două mesaje în același timp, distanța de km între cele două locații. Nimeni nu face poze. E un joc, o farsă, un teatru?

Citește și: Mirela Retegan o înlocuiește pe Fetița Zurli! „O să transform Zurli în ceva și mai bun”. Fondatoarea face angajări în masă după ce actorii au demisionat

O sa aflu vreodată adevărul?”a precizat Alexandra Pașca pe pagina sa de Facebook.

În timp ce orașul se concentrează asupra găsirii lui Patrocle, fiecare cetățean este îndemnat să fie vigilent și să ofere orice informații relevante pentru aducerea cățelului acasă.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.