”Patrocle este în drum spre casă”. Cel mai căutat cățel din România a fost găsit! Cum a supraviețuit acesta

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 iun 2024, 15:55

Patrocle a fost găsit

Sursa: Facebook

Patrocle, câinele căutat în toată România, a fost găsit. Iubitul patruped se află în drum spre casă!

După o perioadă de neliniște și speranțe, vestea cea mare a venit: Patrocle a fost găsit și urmează să se reîntâlnească cu familia sa iubitoare.

Patrocle a fost găsit și se îndreaptă spre casă

București-Sălaj – Patrocle, un câine iubit care a fost pierdut pe data de 17 martie, a fost găsit în cele din urmă și este acum în drum spre casă.

După o perioadă de neliniște și speranțe, vestea cea mare a venit: Patrocle a fost găsit și urmează să se reîntâlnească cu familia sa iubitoare. Teo, însoțitorul său de drum, este cu el și împreună vor parcurge cei 600 km care îi despart de casa lor din Sălaj. Călătoria, care durează aproximativ 8-9 ore, reprezintă un drum al speranței și al bucuriei.

Citește și: Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei

Stăpâna lui Patrocle, profund recunoscătoare pentru această veste minunată, a împărtășit din emoțiile ei printr-o postare pe Facebook: „Sunt recunoscătoare și sper să merit îndeajuns această bucurie și această zi.” Ea a trimis deja mesaje persoanelor apropiate și intenționează să facă un anunț public pentru a împărtăși bucuria reîntâlnirii.

Bucureștiul, locul unde Patrocle a fost adoptat și unde s-a pierdut, rămâne acum în urmă, iar stăpânii îl așteaptă cu brațele deschise.

Emoțiile sunt mari și stăpâna abia așteaptă să-l atingă din nou pe Patrocle: „Lăsați-mă doar să-l ating și eu.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Stăpâna a promis că va împărtăși întreaga poveste în momentul în care îl va strânge din nou în brațe pe Patrocle.

Patrocle cățelul căutat de toată România

Pe data de 17 martie 2024, Patrocle, un cățeluș de talie mică, s-a pierdut în aglomerația orașului din București, declanșând o serie de eforturi susținute pentru a-l găsi.

Citește și: Patrocle, unul dintre cei mai căutați patrupezi din țară a fost găsit: ,,Revin după ce e prins și luat în brațe”. Cum a reușit să supraviețuiască timp de două săptămâni

Patrocle, cățelul cu blănița maronie, s-a desprins de stăpânul său în timp ce se plimbau pe străzile bucureștene. O simplă claxonare l-a speriat atât de tare încât a reușit să scape din lesă și să se îndepărteze rapid, pierzându-se în mulțimea în mișcare a orașului.

Familia lui Patrocle a fost copleșită de disperare și de atunci l-au căutat neîncetat sperând să îl găsească cât mai repede posibil, sperând că acesta va fi găsit nevătămat.

Mesajele îndurerate și încurajatoare au inundat rețelele de socializare, semn că dispariția lui Patrocle i-a înduioșat pe cetățenii Capitalei.