Patronul restauranului Beirut, din Constanta, a dat spaga ca sa scape de vina. Trei tinere au murit in localul sau

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 aug 2021, 16:00

In schimbul banilor, un subofiter al Garzii de Coasta se angaja sa-i influenteze pe procurorii care se ocupa de caz.

Patronului restaurantului Beirut din Constanta era gata sa ofere 22.000 de euro, la mai bine de un an dupa teribilul incendiu care i-a mistuit localul, ca sa scape de raspunderea penala.

5 aprilie 2014, ora 22.30 de minute. Un incendiu violent izbucneste la un restaurant libanez din centrul Constantei. Sunt imagini cutremuratoare-  flacarile ard pana la cer, martorii striga disperati.

Numai lumina nu s-a facut in tragedia care a indoliat trei familii si a socat o tara intreaga: dupa un an si trei luni de la nenorocire, ancheta care trebuie sa lamureasca de ce-au pierit Nicoleta Vasiliteanu,

Mihaela Tuca si Nicoleta Cengher ia o turnura la care nimeni nu s-ar fi asteptat.

Procurorii DNA spun ca un subofiter al Garzii de Coasta ar fi vrut sa-l scape pe patronul localului, George Karam, de dosarul atat de greu in care este cercetat- i-ar fi cerut, in schimb, 22 000 de euro- bani de care au aflat si oamenii legii care au pus la cale un flagrant.

De mai bine de un an, proprietarul restaurantului libanez este cercetat penal in stare de libertate. Afaceristul ar fi modificat ilegal mansarda din care a izbucnit incendiul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140872##

Desi nimic nu-i mai aduce fata inapoi, biata femeie cauta disperata alinare in raspunsuri.

Spune ca singura care i le poate oferi e prietena fiicei sale si unica supravietuitoare a incendiului- Nicoleta Buirencu. De cateva luni, s-a intors pe scena si danseaza de parca a renascut.

Surse din interiorul anchetei spun ca cercetarile s-au terminat- ar fi 38 de volume cu declaratii si dovezi, a cate o mie de pagini, iar toate vor ajunge, cat de curand, in Instanta, cand  va incepe procesul pentru stabilirea unui vinovat.