Patru adolescente au inventat sursa inepuizabila de energie electrica! Afla "ingredientul" MINUNE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 22:35

Cine sustine ca adolescentele nu adora stiinta, se inseala! Patru adolescente din Nigeria au inventat generatorul electric pe baza de urina.

Cu toate ca economia Nigeriei este in creste, mai mult de jumatate din locuitorii tarii, 162 de milioane de cetateni, nu au acces la curent electric, chiar si cei care au nu au garantia ca functioneaza la capacitate maxima tot timpul.

 

Astfel, guvernul incurajeaza si indeamna renovarea si imbunatatirea furnizarii electricitati si a echipamentelor de generare. Patru adolescente nu au putut astepta si au gasit propria solutie- folosnd o resursa gratuita, nelimitata, usor de obtinu si care nu depeinde de guvern.

 

Duro-Aina Adebola, Akindele Abiola, Faleke Oluwatoyin, Eniolla si Belo, adolescente cu varste cuprinse intre 14- 15 ani, si-au prezentat inventia in cadrul unui eveniment din Nigeria ce a avit loc pe 5 si 6 noiembrie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Potrivit blogului Maker Faire, aceasta este una dintre cele mai neasteptate inventii prezentate in cadrul evenimentului.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.