PATRU ani a stat cu un lipom de marimea unui PEPENE pe spate! Cand s-a hotarat sa il extirpe, chiar si doctorul s-a ingrozit de ce-a iesit de acolo. Atentie, putini sunt cei care pot sa vada imaginile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:37

Operatia a fost efectuata de dr. Sandra Lee, celebra pe YouTube pentru operatiile de extirpare pe care le filmeaza si le posteaza.

Pacienta a asteptat 4 ani pana si-a facut curaj sa mearga la un chirurg pentru a scapa de acumularea de celule de grasime care ii crescuse pe spate, atingand marimea unui pepene.

In imaginile de mai jos, se vede cum dr. Sandra Lee, supranumita "dr. Sparge COsuri", face o incizie in excrescenta de pe umarul femeii, apoi apasa cu putere. Prin crestatura, iese o cantitate uriasa de pasta galbena, compusa din celule de grasime.

Dupa ce se asigura ca a scos toata masa de grasime, sutureaza incizia si pune substanta galbena, de consistenta jeleului, pe o masa, pentru a putea fi observata mai bine de "pasionati".

"Pacienta a condus cateva ore ca sa vina la mine. I-am golit lipomul si in trecut, dar a crescut la loc. Dupa cum vedeti e destul de mare. Poate e chiar cel mai mare pe care l-am scos vreodata", a scris, in descrierea materialului video, dr.
Sandra Lee, medic dermatolog in Upland, California.

Iata inregistrearea. Va atentionam ca imaginile pot avea un puternic impact emotional:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.