Patru concurenți urcă pe podiumul eliminării la „Casa iubirii”! Emanuel aduce acuzații grave la adresa lui Ionuț: „Ești un fals!”. Aflați totul într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, mâine, la ora 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 ian 2023, 15:40

Aflați totul într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, mâine, la ora 20:00, la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, aflăm de ce Emanuel aduce acuzații grave la adresa lui Ionuț într-o nouă ediție incendiară a emisiunii „Casa iubirii”!

Iată că îndrăgitul show matrimonial „Casa iubirii”, difuzat pe Kanal D și prezentat de unica Andreea Mantea, este aproape de final. Concurenții se pregătesc mâine, 8 ianuarie 2023, să intre în gala cu numărul 40, adică în marea semifinală!

Patru concurenți urcă pe podiumul eliminării la „Casa iubirii”

Mâine are loc semifinala „Casa iubirii”, astfel că emisiunea se apropie de final iar doi concurenți vor pleca acasă.

Aflați în gala cu numărul 40, spiritele dintre concurenți se încing. Andreea îi menționează lui Radu că știe cât este de răzbunător, iar Radu îi pune la îndoială mentalitatea Andreei. De asemenea, Emanuel răbufnește și îl face fals pe Ionuț.

Citește și: ”Gata, suntem cuplu, mergem în Marea Finală” Natalia și Radu pregătesc o strategie pentru Finală. Aflați ce pun cei doi la cale, vineri, 6 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

„Eu știu cum ești tu, eu știu cât de răzbunător ești tu, Radu”, i-a spus Andreea lui Radu.

„Dacă ea vrea să ne jucăm așa, jucăm dur. Andreea, oi avea tu o vârstă, dar mental eu spun că stau mai bine decât tine”, i-a răspuns Radu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe podiumul eliminării vor urca patru concurenți: Andreea, Emanuel, Alex și Natalia. De data aceasta, trebuie să plece acasă un băiat și o fată.

Emanuel, acuzații dure la adresa lui Ionuț: „Ce fals ești, omule!”

Andreea și Radu nu sunt singurii tensionați în această gală eliminatorie specială. Ionuț și-a dat drumul la gură și și-a exprimat opinia despre Andreea, iar Emanuel a răbufnit și i-a adus acuzații grave auzind cum vorbește.

„A devenit foarte răutăcioasă, efectiv nu pot să mai discut absolut nimic cu ea, mi se pare că tot timpul e pe nervi și evit toată chestia asta”, a spus Ionuț, despre Andreea.

Citește și: Natalia are relație în afara casei?! Emanuel rupe tăcerea: ”Normal că îl știe, am ieșit împreună” Aflați reacția Nataliei, sâmbătă, 7 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

„Ce fals ești, omule! Mi-e rușine de tine ce fals ești, vorbești într-o zi și se schimbă la ore (n.r.: declarațiile lui Ionuț)”, a răbufnit Emanuel, către Ionuț.

„Să se ducă acasă! Acasă!”, a exclamat Ionuț despre Andreea, enervat de toată situația, dorindu-și ca Andreea să fie cea care părăsește emisiunea și șansa la premiul ce mare. 

Nu ratați marea semifinală și o nouă ediție incendiară a emisiunii „Casa iubirii” mâine, 8 ianuarie 2023, la ora 20:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.