Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, retinuti pentru luare de mita!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti cercetati de DNA pentru luare de mita au fost retinuti.

Magistratii sunt acuzati ca au primit bani, între 10.000 si 15.000 de lei pe luna, dar si carne, faina, cherestea si haine.
Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti acuzati ca au cerut si primit bani si bunuri în schimbul unor servicii legate de anumite dosare de insolventa au fost retinuti,  noaptea trecuta  dupa ce Sectia pentru judecatori a CSM a dat aviz pentru masuri preventive în cazul lor.

Potrivit procurorilor anticoruptie, cei patru judecatori au primit  între 10.000 si 15.000 de lei pe luna, cât si  carne, faina, cherestea  dar si  obiecte vestimentare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ieri, anchetatorii i-au adus la sediul DNA pe trei dintre magistratii cercetati in timp ce unul dintre judecatori a venit singur.

Acesta a fost cautat de porocurori la locuinta sa, dar nu a fost gasit. In schimb, camerele de supraveghere l-au suprins pe judecator cum a sarit gardul casei si a fugit. Nu a trecut mult timp si barbatul si-a facut aparitia la DNA. Dosarul judecatorilor a fost deschis în urma mai multor denunturi, unul dintre acestea fiind formulat de un lichidator judiciar. Astazi, cei patru magistrati  vor fi prezentati Curtii de Apel Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.