Patru lucruri mai puțin știute despre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”

Autor: Bianca Vidoi
De unde provine numele Aleyna?
Sursa: Kanal D

„Casa Iubirii” este un reality show în care 14 tineri își pot găsi marea iubire, iar acestea sunt câteva lucruri mai puțin cunoscute despre concurenți.

Sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii” a început la data de 15 ianuarie, iar 14 concurenți, mai exact 6 fete și 7 băieți, au primit oportunitatea de a începe o frumoasă călătorie în care să găsească dragostea adevărată, dar și în care să își formeze conexiuni autentice cu ceilalți participanți. Iată cinci lucruri mai puțin știute despre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”.

Gelozia l-a făcut pe Patrick să încheie ultima lui relație

Patrick este unul dintre cei 7 băieți ce au intrat în „Casa Iubirii” cu scopul de a își găsi marea iubire, însă acesta nu este un străin pentru public, participând și în sezonul anterior al iubitei emisiuni. Acesta nu a reușit să găsească fata ideală pentru el, motiv pentru care a decis să mai ofere iubirii o șansă, participând și în acest sezon al reality show-ului.

Patrick Deac caută în „Casa Iubirii” o fată care să fie mai matură decât el, motiv pentru care preferă ca între el și parteneră să existe o diferență de vârstă, aceasta fiind mai mare. Acesta își dorește o femeie care să îl învețe lucruri noi și cu care să experimenteze mai multe lucruri pe parcursul relației, iar pentru a îl cunoaște mai bine, acesta a mărturisit că ultima sa relație s-a încheiat din cauza geloziei. 

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a spus ce a simțit când a aflat că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și nu l-a ales pe el! „Nu pot să fiu indiferent!” Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut concurentul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Acesta recunoaște că în ultima sa relație a fost gelos, caracteristică ce i-a frânt inima, deoarece partenera sa nu a acceptat un astfel de partener. Patrick recunoaște că a învățat din această relație și a învățat să își tempereze gelozia și alte astfel de reacții, ce au făcut să o piardă pe fata pe care o iubea.

Aleyna s-a născut în Turcia

Aleyna este una dintre cele 7 fete ce își dorește să descopere bărbatul ideal pentru ea în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”, iar pe lângă pasiunea ei pentru fotografie, aceasta mai are și

alte câteva surprize pentru telespectatori. Frumusețea ei a atras atenția telespectatorilor, dar și a băieților din competiție, iar deși nu multe persoane știau de unde vine numele unic al acesteia, voi vă dezvăluim că aceasta s-a născut în Turcia, însă acum locuiește în Botoșani.

Deși are doar 23 de ani, Aleyna știe exact ceea ce vrea de la un bărbat, iar portretul sufletului ei pereche trebuie să aibă câteva caracteristici, precum încrederea, prietenia, respectul și comunicarea fără de care aceasta nu poate vedea un potențial iubit sau soț.

Robi a pus deja ochii pe o fată din „Casa Iubirii”

Deși emisiunea „Casa Iubirii” a început de doar patru zile, Robi a pus deja ochii pe una dintre cele 7 concurente ce caută marea iubire în această aventură a postului de televiziune Kanal D. Robi își dorește o fată matură și capabilă să îl ghideze în viață fără să îl facă să se simtă inconfortabil, calități pe care le-a găsit în Virginia. 

Doi băieți din „Casa Iubirii” o simpatizează pe Virginia

Această situație amoroasă a adus și primul conflict în „Casa Iubirii”, fiind doi băieți ce simpatizează aceeași fată, mai exact pe frumoasa Virginia. Robi a recunoscut în fața tuturor că Virginia i-a atras atenția, chiar dacă au trecut doar patru zile de la începerea competiției, însă nu este singurul ce a pus ochii pe frumoasa brunetă, Patrick fiind și el interesat să o cunoască pe tânără.

Chiar dacă Robi și-a exprimat sentimentele față de aceasta, Patrick a fost lider în casa băieților și a avut ocazia să scoată o fată la o întâlnire, alegând-o astfel de Virginia, fata ce i-a atras atenția. Lui Robi nu i-a picat tocmai bine această apropiere dintre Patrick și Virginia, însă lupta pentru inima brunetei nu se oprește acum.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.