Patru lucruri pe care nu trebuie sa le uiti atunci cand pleci in vacanta in strainatate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:24

De cate ori nu vi s-a intamplat ca inainte de vacanta, atunci cand faceti bagajul, sa uitati multe dintre lucrurile de care aveti nevoie acolo? Chiar daca exista liste, s-ar putea ca uneori sa nu va fi gandit la anumite lucruri pe care trebuie sa le includeti in geamantan.

Iata o lista scurta, care va poate ajuta in acest sens:

Baterii si incarcatoare

Pentru ca este posibil sa ramaneti fara baterie la telefon, mai ales in cazul in care va veti plimba mult si nu aveti o sursa in care sa o reincarcati, este bine sa aveti la indemana si o baterie externa, care devine extrem de utila in cazuri de genul acesta.



De obicei, are o dimensiune destul de mica si poate fi tinuta intr-o geanta sau un mic rucsac, fara sa ii simtiti prezenta. Pe Stradait.ro puteti gasi mai multe modele, spre exemplu, in functie de nevoile voastre exacte.

Medicamente si tratamente

Daca plecati in strainatate, trebuie sa stiti ca multe dintre medicamentele pe care in Romania le putem procura usor de la farmacie nu pot fi achizitionate fara prescriptie medical.
Totusi, in avion nu puteti urca cu prea multe pastile, asadar e bine sa le pastrati doar pe cele pentru cazuri de ugenta.

Harti

Desi traim in era smartphone-urilor, in cazul in care tehnologia da gres trebuie sa aveti la indemana harti si schite pe hartie, mai ales daca nu stiti limba tarii in care mergeti.

Haine de schimb, in bagajul de mana


Nu putine sunt situatiile in care bagajul de cala este ratacit, asadar va va fi foarte util sa tineti in bagajul de mana haine pentru o
zi sau doua. De regula, bagajul de mana poate sa ajunga la in jur de 7 sau 10 kilograme, asadar va puteti permite sa strecurati in el cateva haine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”