Patru raniti din incendiul de la Colectiv se destainuie: "Vrem sa le multumim oamenilor care ne-au trimis atatea lucruri. Vreau sa cred ca, in sfarsit, dupa 25 de ani traim intr-o Romanie a oamenilor, nu a politicienilor"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 aug 2021, 18:40

Patru dintre supravietuitorii din incendiul de la Colectiv au facut dezvaluiri emotionante despre ultima perioada din viata lor.

"Inca sunt dureri de la arsuri si noptile sunt destul de lungi. Cand stati mai mult timp asa intr-un loc se acumuzeaza tot felul de energii. Ma gandesc la cei pe care i-am pierdut, ma gandesc la viitor, dar ce am invatat este ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic", a spus Andrei, unul dintre supravietuitorii de la Colectiv.

"E foarte simpatic colectivul aici. Au reusit sa-mi trimita din optimismul lor.

Sunt mai optimist dupa povestea asta decat eram inainte", a adaugat Mircea.

"Doctorii si-au facut treaba extraordinar. Au renuntat la familii. Au facut ture triple. Ne-au inspirat bunatate si ne-au linistit. Doamnele asistente veneau si ne inveleau. Unele dintre ele ne-au ajutat si la toaleta. Cand ai mainile legate nu poti nici macar sa tragi pantalonii pe tine. Vrem sa le multumim si oamenilor care ne-au trimis atatea lucruri.
Vreau sa cred ca ins farsit dupa 25 de ani traim intr-o  Romanie a oamenilor, nu a politicienilor", a adaugat un alt supravietuitor.


O echipa de psihologi voluntari le-a facut supravietuitorilor din Colectiv o surpriza placuta. Le-au adus o tabla pe care au scris mesaje pline de optimism.

"Cred ca e una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Tot timpul voia buna e la ea acasa si tot timpul exista si acel spirit de neasteptat.
Solidaritatea oamenilor e un motiv in plus de fericire pentru noi", a adaugat Andrei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.