Patru tineri au ajuns la spital, după ce mașina lor a măturat trotuarul din centrul Brașovului. Filmul accidentului conține imagini cu puternic impact emoțional

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 mar 2024, 09:14

Patru tineri au ajuns la spital, după ce mașina lor a măturat trotuarul din centrul Brașovului. Videoclipul conține imagini cu puternic impact emoțional

Sursa: TikTok

Patru tineri s-au aventurat miercuri noapte într-o cursă ce putea fi mortală. La volanul unei mașini, șoferul nu a ținut cont de viteza mare pe care o avea și a măturat de-a dreptul trotuarul din centrul Brașovului.

La data de 20 martie, în jurul orei 01.00, patru tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani au ajuns la spital, după ce mașina lor a măturat un trotuar din centrul Brașovului, distrugând totul în cale.

Accidentul a avut loc chiar lângă Primăria Brașov și a fost surprins de camerele de supraveghere ale instituției.

Patru tineri au ajuns la spital, după ce au încercat să se strecoare cu mașina printre clădirea Primăriei Brașov și un stâlp

Cei patru tineri „viteji” nu au mai ținut cont de regulile circulației și anume de faptul că trebuiau să circule pe stradă, nicidecum pe trotuar, pe care ulterior l-au măturat din calea lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pompierii au primit un apel de urgență miercuri noaptea, în jurul orei 01.00. Aceștia au fost informați de producerea unui accident rutier pe str. Nicolae Iorga, în zona Primăriei Brașov, unde un autoturism s-a răsturnat.

Citește și: Accident cu cinci persoane în Vaslui! Mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod și a fost făcută praf

@electraghiza

Patru tineri între 19 și 23 de ani au ajuns la spital dupa ce mașina lor a măturat un trotuar din centrul Brașovului distrugând totul în cale.

♬ sunet original- Electra

Ce au transmis pompierii de la fața locului

Poliția nu a comunicat încă nicio informație despre accident, însă pompierii ajunși imediat la fața locului au comunicat faptul că cele patru victime erau conștiente, însă rănite, astfel că s-a dispus

transportarea lor la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Citește și: Pasionat de sporturile de contact, Micuțu de la “Insula de 1 milion” s-a luptat în cușcă: “După ce s-a închis poarta cuștii, nu mai auzeam, nu mai vedeam nimic”

„În urma accidentului au rezultat 4 victime cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani, conștiente. La fata locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, un echipaj SMURD si 3 ambulante SAJ.

S-a intervenit pentru acordarea asistentei medicale necesare victimelor si pentru asigurarea măsurilor PSI la fata locului. Cele 4 victime de sex masculin, au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Județean Brașov pentru investigatii medicale suplimentare si îngrijiri de specialitate. Acestea erau conștiente, dar politraumatizate”, au transmis pompierii brașoveni.