Patru tineri au murit în urma unui accident provocat în Italia, după ce s-au lovit frontal cu un Renault pe contrasens. „E singura soră pe care am avut-o. Singura și acum s-a dus”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 feb 2024, 02:55

Mașina în care se aflau patru tineri s-a ciocnit frontal cu un Renault în Italia, după ce aceasta a pătruns pe contrasens.

Sursa: ilmattino.it

Mașina în care se aflau patru tineri s-a ciocnit frontal cu un Renault în Italia, după ce aceasta a pătruns pe contrasens. Aceștia au murit pe loc.

Patru prieteni au murit pe loc într-un accident care a avut loc în Italia. Mașina acestora s-a ciocnit frontal după ce a pătruns pe contrasens, îi Italia.

Patru tineri au murit în Italia după ce s-au lovit frontal cu o altă mașină

Scene terifiante au avut loc în Italia, după ce patru tineri care se aflau într-un Opel Astra, au pătruns pe contrasens și s-au izbit violent de un Renault, pe un drum din Bitonto, o comună din provincia Bari, în Italia.

„Sunt aproape acasă. Ajung imediat”, acesta este ultimul mesaj transmis de Lucrezia Natale mamei sale cu câteva minute înainte de tragicul accident în care ea și alți trei tineri au murit. Adolescenta de 16 ani nu a mai ajuns acasă la mama ei, după ce mașina în care se deplasa s-a ciocnit violent de un alt autoturism, săptămâna trecută. Tânăra se afla în mașină alături de prietenii ei Floriana Fallacara, 20 de ani, Tommaso Ricci, 23 de ani, și Alessandro Viesti, 24 de ani.Din

păcate nici unul nu a supraviețuit.

Citește și: Detalii tulburătoare despre tragedia de pe râul Mureș. „Atunci am văzut un picior, l-am prins și l-am tras afară...”

Polițiștii italieni investighează împrejurările în care s-a produs accidentul. Nu se știe încă dacă șoferul uneia dintre cele două mașini a pierdut controlul sau dacă impactul violent s-a produs din cauza unei depășiri riscante.

Mașina în care se aflau aceștia s-a ciocnit frontal de un alt autoturism, pe drumul provincial 231 dintre Modugno și Bitonto, în provincia Bari. În urma impactului, cei patru tineri au murit pe loc, iar pasagerul și șoferul din cea de-a doua mașină implicată în accident au fost răniți și transportați la spital.

Care a fost filmul accidentului?

 

Aceștia se cunoșteau de ani și își petreceau timpul împreună. În seara zilei de marți, 25 aprilie, la ora 8 seara, Floriana și Tommaso sunt gata să iasă și imortalizează acel moment cu un selfie: zâmbesc în timp ce se îmbrățișează în fața oglinzii. Fotografia aceea va fi ultima împreună înainte să moară. Acești erau de nedespărțit, îndrăgostiți așa cum poți fi când ai 20 de ani. Pe profilurile lor de socializare curg amintiri de sărbători și zile de naștere, săruturi și promisiuni eterne: "Sper că dragostea noastră va fi pentru totdeauna, pentru că nu vreau să iubesc pe nimeni altcineva

din lume", "Tu ești tot ce am". 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după postare, mașina în care se aflau cei patru prieteni s-a ciocnit frontal cu un Renault Scenic, pe drumul provincial 231 dintre Modugno și Bitonto, în provincia Bari. 

Cu aceștia în mașină se mai aflau și prietenul lor Alessandro și Lucrezia, mezina grupului, care avea doar 16 ani. 

Înainte să se petreacă accidentul, tânăra a apucat să îi scrie mamei sale un mesaj "Sunt aproape de casă. Vin acum". Din păcate fata nu a mai ajuns acasă.

Fratele fetei, Francesco Natale, a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care își arată tristețea: "Îmi vei lipsi profund sora mea, te port în adâncul inimii mele. Nu există moarte, există schimbare. Te voi purta în inima mea pentru totdeauna. Vei fi îngerul meu păzitor din ceruri".

Citește și: O mireasă a murit la doar câteva ore după ce a spus "DA". Tânăra a fost accidentată de o șoferită care consumase alcool

Acesta a mai spus că: "Sora mea a fost cadoul pe care nu l-am cerut niciodată, dar pe care l-am dorit mereu. Îngerii sunt surori care s-au mutat în rai. O soră îți completează viața, indiferent unde s-ar afla. Dragă soră, ai fost sufletul meu pereche și vei fi mereu o parte din mine. Nu te voi uita niciodată”

Cei patru tineri au fost îngropați în aceiași zi, în patru sicrie albe. La înmormântarea tinerilor a fost prezent și primarul din Bitonto, Francesco Paolo Ricci, care a decretat doliu în oraș, în ziua înmormântării. 

Sursă: ilmattino.it 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.