Patrunjelul, un MIRACOL pentru sanatate. Vezi ce beneficii are asupra organismului!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:12

Patrunjelul este cea mai populara planta din lume. Ceea ce nu stiati, insa, este faptul ca e bogata in nutrienti si are zero calorii.

Cei mai multi dintre noi o folosesc pentru decorarea felurilor de mancare fara a cunoaste faptul ca patrunjelul are proprietati vindecatoare asupra bolilor organismului. Alaturi de ghimbir, oregani, scortisoara, sofran, salvie si ardei rosu iute, patrunjelul este una dintre putine plante cu beneficii uimitoare!

Doar doua linguri de patrunjel contin 16% din necesarul zilnic de vitamina C si peste 12% din necesarul de vitamina A. Consumat in mod regulat combate osteoartrita.

Studiile au aratat ca uleiul esential de patrunjel inhiba formarea tumorilor, in special cele la plamani. Patrunjelul lupta si impotriva infectiilor din organism si ajuta la consilidarea sistemului imunitar.

##VIDEO112450##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.