Paul a spus totul despre relația cu Mădălina: "Ne potrivim perfect, pentru că…"

Autor: Amalia Georgescu
Paul la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

După o relație de scurtă durată cu Adriana, Paul este singur, încercând să se apropie de alte fete din casă. Acum, concurentul de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația cu Mădălina.

Paul este hotărât să își întâlnească sufletul pereche la Puterea Dragostei și chiar dacă părerea că a reușit destul de repede să găsească o persoană care să îl completeze, timpul i-a dovedit că s-a grăbit.

Ce relație există între Paul și Mădălina?

Paul și-a exprimat intenția de a forma un cuplu cu Adriana, cei doi s-au sărutat și când toată lumea credea că vor rămâne împreună o lungă perioadă de timp, concurentul de la Puterea Dragostei s-a răzgândit și a pus punct relației.

Se pare că informațiile pe care le-a aflat ulterior despre trecutul Adrianei l-au determinat să facă un pas înapoi și să rupă orice legătură cu ea.

"Regret ca te-am sărutat, nu știam trecutul tău.", i-a spus Paul Adrianei în urmă cu ceva timp.

Aceasta a fost foarte dezamăgită de decizia concurentului de la Puterea Dragostei, dar nu a putut face altceva decât să îi accepte hotărârea, dar nu fără a-i reproșa că, la începutul emisiunii, afirma că nu este interesat de trecut și că pune accentul doar pe prezent.

Citeste si: Dezvaluire incendiara! Pe cine asteapta Paul de la Puterea dragostei sa vina in casa si sa formeze un cuplu? "Ne cunostem!"

După despărțirea de Adriana, Paul este singur, iar prietenii de pe instagram așteaptă ca acesta să se apropie de alte fete din casă. Pentru că a interacționat destul de mult cu Mădălina, multe persoane deja i-au văzut pe cei doi formând un cuplu în viitor, considerând că se potrivesc foarte bine atât din punct de vedere fizic, cât și atunci când vine vorba despre personalitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Soc! Paul a sarutat-o patimas, in vazut tuturor! Alexandra nu-si revine dupa ce a vazut

Pentru a lămuri lucrurile, Paul a explicat ce relație există între el și Mădălina în prezent. Spre dezamăgirea prietenilor virtuali, șansele ca Paul și Mădălina să formeze un cuplu sunt foarte mici, având în vedere că cei doi sunt doar foarte buni prieteni. Paul nu a ezitat să o numească pe Mădălina "surioara mea".

"Da, ne potrivim perfect pentru că Mădălina este surioara mea.", a scris Paul pe instagram.

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Daiana. Fosta concurentă e convinsă că va face un cuplu cu el, însă uite ce declară el

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.