Paul Alex, la un pas să moară în incendiul din Colectiv. O presiune l-a făcut să plece din club cu 30 de minute înainte de tragedie: „Am fost exact în primul rând”

Author: Lavinia Medrea

O presiune l-a făcut să plece din club cu 30 de minute înainte de tragedie: „Am fost exact în primul rând”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Paul Alex a vorbit despre ultima lui relație și despre motivele pentru care s-a destrămat, dar și despre cum a reușit să scape de incendiul Colectiv, în noaptea care a îndoliat toată țara.

Paul Alex, invitat în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, a povestit cum a reușit să se piardă pe sine într-o relație în care a fost foarte îndrăgostit, dar și despre cum Universul l-a salvat de moarte, în noaptea incendiului de la Colectiv.

Paul Alex, despre ultima lui relație

Întrebat de Mhai Ghiță de ce ultima lui relație a ajuns la final, Paul Alex a povestit:

„Pentru că na, la un moment dat, n-am mai luptat unul pentru altul. La mine era foarte sensibil un domeniu, să zic, care s-a atins acolo, la un moment dat, în discuție. Și deja tot timpul ăla, luna noastră de miere care a fost în casă, ne-am uitat la filme și mai mergeam la magazin după înghețată sau după chestii și totul era în casă, deci două săptămâni am stat, efectiv, în perimetrul ăla, și zbura

timpul. Momente de neuitat, adică am trăit și chestii intense, dar după, în timp, după vreo șase luni, șapte aproape, mă apăsa numai când mă gândeam că mă duc acasă. Eram strâns de gât, dormeam în depresie, mă trezeam în depresie. Nici ea nu era bine, tot ne mințeam. Au fost prea puțini oameni care ne-au vrut împreună și au fost lângă noi.

Citeste si: Paul Alex a încercat să se sinucidă de mai multe ori. La doar 15 ani, bărbatul s-a tăiat pe vene, a încercat să se spânzure și s-a băgat singur în comă alcoolică: „Nu mai puteam!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ea și-a dorit foarte mult un singur soț. Ea până la mine nu a mai acordat atâta atenție. Eu n-am putut să fiu omul, și mi-am dorit-o prea mult, adică mi-am dorit-o mai mult decât orice, și am obținut ce mi-am dorit, dar de multe ori tragem pentru chestii sau pentru lucruri sau pentru persoane pe care nu știi dacă chiar sunt pentru tine”.

Paul Alex a scăpat ca prin urechile acului de incendiul din Colectiv

După ce relația lui s-a încheiat, Paul Alex a venit în București. La trei zile distanță, avea loc concertul trupei Goodbye to Gravity, în clubul Colectiv, concert care s-a sfârșit tragic, cu un incendiu care a omorât 65 de persoane. Paul Alex a scăpat ca prin minune de tragedia care a ars zeci de oameni, pentru că a avut un presentiment că ar trebui să plece din clubul Colectiv chiar cu 30 de minute înainte să înceapă infernul. 

Citeste si: Paul Alex își amintește cu groază de vremurile în care a locuit la orfelinat. Unul dintre colegii lui l-a violat când avea doar 12 ani: „Făcea 18 ani și a decis să fiu cadoul lui”

„Era să ard și eu, cu juma' de oră am plecat de acolo și am fost exact în primul rând. Și cu juma' de oră, efectiv, a fost așa o presiune, și am plecat.”

, a povestit Paul Alex.