Paul, baietelul care la 11 luni cadea cu fata pe resoul fierbinte, se poate bucura acum de copilarie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Viata l-a incercat greu, dar oamenii cu suflet mare i-au sters lacrimile de pe obraz.

Paul mai are de trecut prin cateva operatii, dar dragostea de care este inconjurat ii alina toate supararile. Imaginile sunt coplesitoare. Doar la televizor si in povesti a vazut si a auzit de zile de nastere serbate in locuri de poveste. Dar astazi, Paul, baietelul care a facut zeci de operatii pentru a nu-i mai fi rusine sa-si ascunda chipul. Traieste bucuria unei surprize de proportii: un urias spatiu de joaca rezervat special pentru el si invitatii lui.

De la ziua lui Paul nu puteau lipsi Adelina Pestritu si iubitul ei, Stefan. Amandoi au fost impresionati peste masura de povestea baietelui si imediat au pornit spre el. S-au indragostit iremediabil de Paul si se intalnesc cu regularitate.

Si Alex a spus prezent la petrecerea lui Paul. Acelasi reportaj l-a lasat fara cuvinte, asa ca in urma cu o saptamana, mastercheful a organizat o strangere de fonduri.

Le-a gatit invitatilor in schimbul unei donatii iar oamenii au raspuns prompt.

Si cum petrecere fara tort cu lumanari si artificii e precum nunta fara lautari, nici cea a lui Paul nu a facut exceptie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Va dati seama ca daca n-am vazut decat la

televizor, chiar am ramas fara cuvinte si va multumesc!”, ne-a spus mama lui Paul.

##VIDEO139323##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.