Paul, baietelul DESFIGURAT din pricina ca a cazut cu fata pe un resou, a fost operat cu succes. El se va reaintoarce in sanul familiei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Sigur nu l-ati uitat pe Paul, copilul pe care un teribil accident il facea sa-si ascunda chipul ori de cate ori cineva il privea!

Dupa a opta interventie chirurgicala s-a intors acasa, in bratele fratiorilor lui! Iar revederea a fost pe masura! Dupa doua saptamani de stat in spital si o interventie chirurgicala, in care medicii i-au recreat chipul, Paul a ajuns acasa. Toata familia il astepta cu dor. Nici tatal si nici fratii lui Paul nu se asteptau sa il vada atat de curand acasa.

Dupa atatea zile de stat in spital, Paul si-ar dori sa iasa pe pe strada si sa se plimbe cu bicicleta, dar medicii ii interzic, deocamdata, sa iasa afara.

Cat timp baietelul a fost pe patul de spital, casa i-a fost umpluta de jucarii. Oameni de bine care i-au vazut povestea au tinut sa-i faca o bucurie lui Paul.

##VIDEO134952##

Cand avea numai 11 luni, Paul a cazut cu fata pe un resou. De atunci a inceput chinul: zeci de drumuri la spitale si operatii peste operatii. Dar drumul pana la o viata normala nu se termina aici.

Pana la 18 ani, copilul va mai trece prin alte interventii in urma carora nu ii va mai fi rusine si sa isi ascunda fata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

In urma cu doua saptamani, profesorul Dan Enescu l-a operat pentru a opta oara. Intre ultimele doua interventii a trecut un an pentru ca parintii nu au avut bani sa il aduca la spital.

Acum, cu ajutorul oamenilor, Paul a fost operat. Peste o luna urmeaza un nou control si programarea unei alte operatii.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?