Paul, fiul regretatului Leo Iorga, prima reactie dupa ce tatal lui s-a stins din viata! Iata ce mesaj a publicat tanarul pe contul lui de socializare!

Autor: D.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 15:25

Leo Iorga a decedat la 54 de ani, dupa o lupta dura cu cancerul

Leo Iorga a murit la 54 de ani, dupa o lupta crunta de 8 ani cu cancerul. Vestea tragica a fost confirmata de colegul sau de trupa, Adrian Ordean.

"Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna...DUMNEZEU SA-L IERTE! Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.", a scris in urma cu putin timp, colegul sau de trupa, Adrian Ordean.

La scurt timp de la tragica veste a decesului lui Leo Iorga a aparut si prima reactie a fiului sau, Paul, care a scris un mesaj cutremurator pe contul lui de socializare. Indurerat de moartea parintelui sau, Paul a mentionat ca ii va fi dor de el.

"i'll miss you!", a scris tanarul.

In urma cu cateva zile sotia sa a mentionat ca o pneumonie pe care acesta a avut-o, a recidivat.

Din nefericire, in urma complicatiilor, Leo Iorga a fost imobilizat in scaunul cu rotile si nu mai poate sa mearga.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale", a explicat Paula Iorga.

Sotia lui Leo Iorga marturisea ca rezista cu greu si apeleaza la pastile pentru a ramane pe linia de plutire.

"Cum sa ma simt? Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical.

"Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca", a mai spus Paula.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.