Paul McCartney invinuieste China pentru raspandirea coronavirusului din pietele de animale vii

Author: L.S.
Actualizat: 25 ian 2021, 20:45

Muzicianul englez Paul McCartney învinuieşte pieţele de animale vii din China pentru răspândirea coronavirusului şi susţine că aici sunt folosite „practici medievale”.

Într-o discuţie telefonică avut marţi seară cu Howard Stern, muzicianul a vorbit despre autoizolare în Sussex, alături de familie, dar şi despre China.

Chiar sper că asta va determina Guvernul chinez să spună: «Trebuie să avem o super igienă aici». Trebuie să recunoaştem, este puţin medieval să mănânci lilieci”, citează Variety.

Stern i-a replicat: „ Nu vor închide aceste pieţe de animale vii.

Asta ne-a adus în situaţia de faţă. Este uluitor, nu?”

Nu ar fi atât de rău dacă ăsta ar fi singurul lucru pentru care pare că poţi da vina pe aceste pieţe. Pentru ce? Pentru practicile medievale. Asta ar trebui să ducă la o schimbare. Dacă nu, nu ştiu ce ar putea”, a continuat McCartney.

El a comparat refuzul Chinei de a închide aceste pieţe cu sclavia abolită în ţară în secolul 20.

„Cred că vor spune «Oamenii fac asta dintotdeauna. Aşa facem noi lucrurile». Dar şi sclavia au practicat-o dintotdeauna. Trebuie să schimbi lucrurile la un moment dat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Sotia lui Tom Hanks, Rita Wilson a spus ce efecte "extreme" are clorochina, medicament cu care actrita a fost tratata de coronavirus

Citeste si: Ultimul mesaj al fetei spânzurate pentru că l-a ucis pe cel care voia să o violeze: „Mamă, în noaptea aia blestemată, eu trebuia să fiu cea omorâtă”

Citeste si: Lista păcatelor pe care să le spui la spovedanie! 193 de greșeli pe care nici nu îți dai seama că le comiți

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?