Paul si Andrada, flirt uluitor la Puterea dragostei! A recunoscut ca il simpatizeaza!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 sep 2020, 12:05
Andrada si Paul au flirtat astazi la Puterea dragostei

In ciuda faptului ca Alexandru a venit special pentru ea la Puterea dragostei, Andrada a flirtat in emisiunea de astazi Puterea dragostei cu Paul.

Paul si Andrada au avut un dialog uluitor, avand in vedere ca Alexandru Morosanu a sosit pentru ea in casa Puterea dragostei.

Andrada: Ma uitam la tine cum dansai pe canapea

Paul: Ti-a placut?(...) Ai o simpatie fata de mine

Andrada: Da. E simpatie. Am zis eu ca vreau ceva cu tine?

"A venit baiat pentru ea si acum se lasa greu", a comentat cineva.

A urmat interventia lui Akebono, iar totul s-a incheiat cu un scandal.

"Scoateti-ma din cadru, ca nu vreau sa apar cu el (n.r.: cu Akebono), ca e imatur", a spus Andrada.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandru si Andrada, impreuna in camera rosie!

Dupa ce Alexandru Morosanu a intrat in casa Puterea dragostei si a marturisit ca a venit pentru Andrada, acesta si fosta iubita a lui David au dansat impreuna.

Apropierea dintre ei a fost evidenta, Andrada dand impresia ca vrea sa lase in urma trecutul cu David si sa se concentreze pe noul concurent, care a venit in casa special pentru ea.

In camera rosie, Andrada i-a marturisit lui Alexandru ce vrea de la viitorul ei iubit. Ea l-a asigurat pe Alexandru ca totul e gata intre ea si David, in ciuda discutiilor din casa Puterea dragostei, la care a asistat si Alexandru Morosanu.

"Nu vreau surprize, nu vreau sa nu-mi raspunzi 10 zile la mesaje", i-a spus Andrada lui Alexandru, vorbind cu el ca si cum ar fi viitorul ei iubit.

Ceea ce i-a spus, legat de mesaje, are legatura cu experienta cu David, care inainte de  a anunta in emisiune ca se desparte de ea  nu i-a raspuns la telefon si la mesaje.

"Vreau sa am grija de tine si te voi apara. Nu pot acum, fiindca e prima mea zi, dar o sa te apar. Trebuie doar sa fii sincera", i-a spus Alexandru Andradei.

Cei doi s-au pupat dupa ce s-au intalnit in camera rosie de la Puterea dragostei.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.