Paula Chirilă este însărcinată? "Cred că este fetiță"

Author: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 01:00

Paula Chirilă a dat vestea în direct. Paula Chirilă a anunțat în cadrul unei emisiuni de televiziune că este însărcinată cu al doilea copil.

Blondina a precizat că e deja gravidă în patru luni.

"Sunt însărcinată. Sunt puţin slăbită. Îmi doresc foarte mulţi copii. Îmi plac fetiţele, dar nu aş spune nu unui băieţel. Vreau să-i pun copilului două nume. Cred că este fetiţă", a declarat Paula Chirilă la TV.

Citeste si: Paula Chirila, vanata de barbati mai tineri cu 10-15 ani ca ea: ”Au o fantezie, iar eu nu vreau sa fiu fantezia lor”

Paula Chirilă are o fetiță cu fostul soț, Marius Aciu, Carla, iar acum spune că va mai avea un copil al cărui sex încă nu l-a aflat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Paula Chirilă, păcăleală de 1 Aprilie

Citeste si: O noua lovitura pentru Andreea Balan! Ce a patit artista dupa ce a suferit un stop cardio-respirator si a facut 3 operatii

Paula Chirilă a anunțat apoi că totul a fost o glumă. Vedeta de televiziune i-a păcălit pe prieteni și telespectatori spunând că este însărcinată a doua oară.

Vezi kanal d live

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?