Paula Chirila: “Il admir pentru modul in care stie sa faca show!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Marti, 4 martie, Liviu Varciu a avut parte de o vizita surpriza la filmarile emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, care va incepe miercuri, 12 martie, de la ora 20.00, la Kanal D.

 

Paula Chirila: “Il admir pentru modul in care stie sa faca show!”
Marti, 4 martie, Liviu Varciu a avut parte de o vizita surpriza la filmarile emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, care va incepe miercuri, 12 martie, de la ora 20.00, la Kanal D. Fan declarat al lui Liviu si al show-urilor prezentate de acesta, Paula Chirila se afla in culise pentru a vedea la fata locului cum se desfasoara “spectacolul”.
Prezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena” s-a amuzat copios in culise si a tinut sa-l felicite personal pe Liviu pentru modul in care stie sa faca entertainment. Intrevederea dintre ei a luat sfarsit cu o imbratisare si un pupic.
“Am vrut sa fiu spectator, sa vad cum decurg filmarile. Liviu este grozav, ca de obicei. Il admir pentru modul in care stie sa faca show! Judecand dupa ce am vazut astazi, aici, emisiunea isi va castiga rapid fani”, a spus Paula Chirila.
Nu ratati incepand cu 12 martie, de la ora 20:00, show-ul “Deschide Camera Comorilor!”, prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D.

Fan declarat al lui Liviu si al show-urilor prezentate de acesta, Paula Chirila se afla in culise pentru a vedea la fata locului cum se desfasoara “spectacolul”. Prezentatoarea emisiunii “ Draga mea prietena ” s-a amuzat copios in culise si a tinut sa-l felicite personal pe Liviu pentru modul in care stie sa faca entertainment.

Intrevederea dintre ei a luat sfarsit cu o imbratisare si un pupic. 

Am vrut sa fiu spectator, sa vad cum decurg filmarile. Liviu este grozav, ca de obicei. Il admir pentru modul in care stie sa faca show! Judecand dupa ce am vazut astazi, aici, emisiunea isi va castiga rapid fani ”, a spus Paula Chirila.

Nu ratati incepand cu 12 martie, de la ora 20:00, show-ul “ Deschide Camera Comorilor! ”, prezentat de Liviu Varciu, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta