Paula Chirila, impresionata de un agent al Politiei Rutiere: "A facut un gest deosebit"

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Paula Chirila a fost impresionata de un agent de la Politia Rutiera, care a ajutat-o sa gaseasca, in miez de noapte, un taxi care sa o duca acasa.

 

Paula Chirila, impresionata de un agent al Politiei Rutiere
Paula Chirila a fost impresionata de un agent de la Politia Rutiera, care a ajutat-o sa gaseasca, in miez de noapte, un taxi care sa o duca  acasa.
“Am plecat de la un eveniment dupa miezul noptii si mi-a fost imposibil sa iau un taxi! Erau masini cu preturi exorbitante, iar cele cu tarif normal pareau imposibil de gasit! Am stat aproape o ora in frig si eram in culmea furiei! Noroc cu un agent de la Politia Rutiera, extrem de amabil, care m-a dus
la un taxi cu pret normal! A facut un gest deosebit si pentru acest lucru ii multumesc! In plus, mi-am schimbat si parerea despre politisti, chiar am fost impresionata de  acest om care m-a ajutat intr-un moment dificil!”, a povestit actrita.
Pe Paula Chirila o puteti vedea moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10.00, la Kanal D.

Am plecat de la un eveniment dupa miezul noptii si mi-a fost imposibil sa iau un taxi! Erau masini cu preturi exorbitante, iar cele cu tarif normal pareau imposibil de gasit! Am stat aproape o ora in frig si eram in culmea furiei! Noroc cu un agent de la Politia Rutiera, extrem de amabil, care m-a dus la un taxi cu pret normal! A facut un gest deosebit si pentru acest lucru ii multumesc! In plus, mi-am schimbat si parerea despre politisti, chiar am fost impresionata de  acest om care m-a ajutat intr-un moment dificil !”,

a povestit actrita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Pe Paula Chirila o puteti vedea moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “ Draga mea prietena ”, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10.00,

la Kanal D.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.