Paula Chirila : “M-a ajutat o peruca bruna!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Daca nu ar fi fost actrita, Paula Chirila ar fi lucrat in domeniul medical, ca asistenta. Profesia de actrita i-a dat insa ocazia vedetei sa treaca, fie si doar tangential, prin mai multe profesii.

In episodul din aceasta sambata din “DISCOTE-K”,  Paula Chirila e invatatoare, apoi bibliotecara,  si de ambele meserii se achita cu maximum de “profesionalism”.

“Ca invatatoare, ii bag pe parinti in sedinta, laud obsesiv un elev deosebit. Delirul imi este intrerupt insa de o gasca de microbisti zgomotosi. In mod normal, Paula Chirila ar exploda si ea, dar invatatoarea este de un calm imperturbabil si isi duce tacticoasa vorbele la bun sfarsit.

La polul opus  invatatoarei, exista biblioteca autoritara, care chiar explodeaza. Si  ce explozie!”, a povestit Paula Chirila.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16767701/1/media-141173421537785800.jpg

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Ca sa ma transform in invatatoarea pedanta, m-a ajutat o peruca bruna. Chiar mi-a placut transformarea, ma gandesc chiar sa-mi schimb look-ul!”, a adaugat simpatica actrita.



Nu ratati sambata, de la ora 21.30, la Kanal D, un nou episod halucinant din “DISCOTE-K”, show-ul de comedie vecin cu nebunia! Din distributie mai fac parte Octavian Strunila, Vlad Corbeanu, Alex Conovaru, Sorin Cocis, Razvan Krem Alexe, Alina Rotaru,  Ionut Toader si Ionut Niculae.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.