Paula Chirila prefera muraturi eco, moldovenesti!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 03:00

Zilele trecute, Paula Chirila si-a petrecut mai mult timp, ca de obicei, la bucatarie; vedeta s-a apucat de pus muraturi, alaturi de mama ei, experta in retetele traditionale din zona Moldovei.

“Eu niciodata nu mananc muraturi din comert! In general, le prefer pe cele naturale, pentru ca nu suport zaharul din borcanele facute la serie! Asa ca, in fiecare an, pun castraveti la murat si gososari in otet, bineinteles, ajutata de mama, care are niste retete de ale ei moldovenesti, bune, de te lingi pe degete! In felul acesta, nu uit gustul de acasa, de unde sunt eu, din Iasi.

In plus, produsele sunt si ecologice!”, a declarat actrita.

Pe Paula Chirila o puteti vedea, de luni pana vineri, la Kanal D, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Cristina Cioran, emisiunea “Draga mea prietena!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară. Cum arată calendarul pensiilor pentru luna decembrie

 

Taguri: