Paula, fosta concurenta ''Puterea dragostei'' a spus totul despre COPIL! Cum vrea sa ii puna numele: ''Daca e baiat, David sau Matei, daca e fetita...''

Autor: O.P.
Actualizat: 22 nov 2020, 12:20
Paula a spus totul despre COPIL

Paula a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurente din casa ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Aceasta a suferit foarte mult din cauza lui Jador, cu care si-a dorit o relatie. Desi Fizz si-a dorit sa se apropie de ea, aceasta a preferat sa paraseasca emisiunea. 

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", uluitor de sexy, in costum de baie! Iata cum a fost surprinsa la scurt timp de la plecarea din emisiune!

Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe o retea de socializare, Paula a spus faptul ca isi doreste minimum 2 copii si ca a gasit si nume pentru ei. 

Citeste si: Jador arunca bomba: a fost indragostit de Andra! "E Bogdan la mijloc, nu am cum sa fac..." Afla ce dezvaluiri uluitoare face concurentul despre cea pe care a admirat-o la fel de mult ca pe Simina, VINERI, la "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Paula se mandreste cu formele voluptoase si obisnuieste sa posteze imagini incendiare pe contul ei de socializare, unde apare mai mereu in tinute extrem de sexy, care ii pun in evidenta bustul ametitor si care ii subliniaza trupul.

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Paula, fosta concurenta "Puterea Dragostei", a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea.

Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit "cobre" si a avut cateva cuvinte pentru ele.

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", uluitor de sexy, in costum de baie! Iata cum a fost surprinsa la scurt timp de la plecarea din emisiune!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.