Paula Seling, GAFA DE PROPORTII la Festivalul Mamaia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 04:30

De cand s-a lansat pe piata muzicala, Paula Seling a avut tot timpul o imagine impecabila, cucerind publicul, in primul rand, cu vocea ei.

In timp ce dadea interviuri presei, ochii nostri vigilenti au observat un detaliu care nu-i face deloc cinste Paulei. Se pare ca artista nu a mai gasit timp sa treaca pe la salonul de cosmetica si avea mustata neepilata. O gafa de proportii pentru o artista de calibrul ei.

Suntem siguri ca aceasta imagine a fost doar una accidentala, caci astfel de ipostaze nu ii aduc cinste. Si asta nu a fost singura greseala pe care Paula Seling a facut-o.In
timp ce canta pe scena Festivalului Mamaia, toata lumea a observat ca Paula nu prea danseaza. Motivul? Artista purta pantofi cu doua numere mai mari. Si, din pacate, neglijenta Paulei Seling nu se opreste aici.

Tot la festivalul Mamaia, Paula Seling a purtat o rochie scurta care, din pacate, a lasat la vedere niste mici probleme pe care artista le are pe picioare. In concluzie, aparitia artistei la Festivalul Mamaia nu a fost incununata cu succes, ci a lasat foarte mult de dorit.


Paula Seling este insa o artista cu simtul umorului si stie sa faca haz de necaz. Chiar ea insasi ne-a dezvaluit unul dintre defectele ei. In ciuda acestor greseli de stil, Paula Seling ramane insa una din cele mai sexy si frumoase artiste de la noi din tara, care si-a respectat mereu fanii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.