Paula Seling, prima apariție televizată alături de Elena, fiica pe care a înfiat-o acum șase ani: „Sunt pregătită ca lumea să afle de mine”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 oct 2023, 01:50

Fiica Paulei Seling a decis să spună tuturor cine este, deoarece este pregătită și vrea să face și ea parte din lumea mamei sale

Sursa: viva, instagram

În urmă cu șase ani, Paula Seling a schimbat destinul Elenei, luând decizia de a o adopta. Cu excepția câtorva persoane, nimeni nu a știut că Paula Seling are un copil, dar Elena a spus că este pregătită ca lumea să o cunoască.

Paula Seling a înfiat un copil, o fată pe nume Elena, în urmă cu șase ani. Nimeni nu a aflat de acest lucru până în momentul în care fiica ei nu a spus că este pregătită.

Paula Seling a avut prima apariție TV cu Elena, copilul pe care l-a adoptat

Paula Seling și Elena au apărut la televizor pentru prima dată de când au dat vestea cea mare.

Fiica Paulei Seling a decis să spună tuturor cine este, deoarece este pregătită și vrea să face și ea parte din lumea mamei sale.

„Aș vrea să apar și eu cu mami. Mama contează cel mai mult, pentru că o iubesc foarte mult. Când am spus că sunt pregătită ca lumea să afle de mine (n.r. când a luat decizia de a spune cine este) și, atunci, mama a încercat să facă o modalitate în care să afle lumea despre mine.

Uneori, vreau să apar și eu la televizor, dar nu o să merg chiar mereu. La școală e foarte bine, învăț, am note bune”, a povestit Elena, în emisiunea ”Teo Show”.

Citește și: Cuplul din showbiz care a încheiat anul cu un divorț după șapte ani de căsnicie: „Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii”

Paula Seling este o mamă echilibrată și atentă la nevoile copilului

Deși fiica ei mai are câțiva ani până la adolescență, încearcă să o ajute să se dezvolte cât mai frumos și este foarte atentă cu ceea ce lasă să aibă loc în viața ei.

„Noi suntem foarte atenți la lucrurile care pot să aibă efect asupra dezvoltării ei și nici nu vreau să îi interzic accesul la ceea ce înseamnă lumea de azi, totul cu măsură.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ca orice copil, are simpatii, are prietene, are copii cu care interacționează mai puțin. Sunt mici povești, istorii pe care le povestește acasă și are o colectivitate foarte frumoasă.

Eu sau tatăl ei sau bunica (n.r. cine o ia de la școală). Părinții copiilor din clasa Elenei știu lucrul ăsta deja, suntem părinți cu toții de atâta timp.

Unii nu știau, mai demult, ce caut acolo, dar, acum, probabil că nu mai există niciun dubiu.

Nouă, drumurile ni s-au întâlnit când Elenuța avea trei ani și lucrurile trebuiau să se așeze în timp, în familia noastră, în lumea noastră, în universul nostru.

Citește și: Paula Seling este mamă de șase ani și nimeni nu a știut. Cum arată fiica artistei și care este motivul pentru care a ținut-o ascunsă în tot acest timp: ”Am ales discreția ca urmare a unei întâmplări nedorite”

Nu voiam să avem niciun fel de alte lucruri care să influențeze în vreun fel așezarea firească a lucrurilor și, atunci, am așteptat, am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că intervine acel echilibru de care este nevoie într-un astfel de proces.

Trecând timpul, ea a crescut, ne-am dat seama că este extrem de important pentru un copil de persoană publică să își ia propriile decizii”, a povestit Paula Seling.

 

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!