Paula Seling și fiica sa, împreună pentru prima dată într-o apariție televizată. Confesiunile celebrei cântărețe, în platoul emisiunii “Teo Show”, despre decizia de a ține secretă adopția fiicei sale:“Am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că inte

Author: Madalina Maftei

Paula Seling și fiica ei, Elena, adoptată în urmă cu șase ani, au fost sâmbăta aceasta, în platoul “Teo Show”, pentru prima dată, împreună, într-o apariție televizată.

De mână cu celebra ei mamă, Elena a făcut declarații impresionante despre relația pe care o are cu Paula Seling și dezvăluiri despre viața pe care timp de șase ani au ținut-o secretă, departe de ochii lumii.

Am avut câțiva oameni de suflet pe care îi iubesc, tu te afli printre ei, tu știai de la început, dar ai fost atât de bună și de respectuoasă cu decizile noastre încât ne-ai respectat această discreție.

Și îți mulțumesc pentru asta ”, i-a spus Paula Seling lui Teo Trandafir. 

Citește și: ”Suntem pe drumuri separate. A fost foarte greu” Paula Seling a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și Radu Bucura au divorțat, în ciuda faptului că au adoptat o fetiță împreună

Paula Seling a mărturisit că vreme de șase ani micuța Elena a ajutat-o să cunoască cel mai prețios sentiment, acela de a-i fi mamă.

Vizibil emoționată, Elena i-a mărturisit lui Teo Trandafir dragostea nemărginită pe care i-o poartă mamei sale adoptive.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Mama contează cel mai mult pentru că o iubesc foarte mult”,  a spus aceasta, vizibil emoționată.

Tot în cadrul emisiunii “Teo show”, frumoasă cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care au ținut totul secret, decizia de a se deschide opiniei publice a stat chiar în mâinile Elenei. 

Nouă drumurile ni s-au întâlnit când ea avea 3 ani, lucrurile trebuiau să se așeze în timp, în familia noastră, în universul nostru. Nu voiam să existe niciun fel de alte lucruri care să influențeze în vreun fel așezarea firească a lucrurilor. Și atunci am așteptat cuminți în așa fel încât să simțim că intervine acel echilibru de care e nevoie într-un astfel de proces. Trecând timpul, ea a crescut, ne-am dat seama că e extrem de important  pentru un copil să își ia propriile decizii, cu atât mai mult că un copil de persoană publică să decidă singur dacă

și când vrea să iasă în lumina reflectoarelor”, a spus Paula Seling.

Teo Trandafir își da întâlnire cu publicul la Kanal D, în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show”, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Citește și: Paula Seling, prima apariție televizată alături de Elena, fiica pe care a înfiat-o acum șase ani: „Sunt pregătită ca lumea să afle de mine”

 

Taguri:

Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!