Paulina, destăinuiri sincere despre momentele grele din viața ei: „Sufăr de depresie”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 iun 2023, 05:10

Paulina, destăinuiri sincere despre momentele grele din viața ei: „Sufăr de depresie”

Sursa: Instagram

Paulina este o artistă de 24 de ani care urcă pe scenă și face show, dar care este și studentă. Aceasta urmează cursuri de psihologie, dar nu și-a lăsat de-o parte pasiunea pentru muzică.

Paulina a fost invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții ei. Artista nu s-a ferit și a vorbit despre depresia cu care se confruntă, dar și despre cum social-media îi influențează viața.

Paulina, una dintre artistele din România care se luptă cu depresia

Paulina a recunoscut să are și ea boala secolului și anume depresia.

Cu toate acestea, artista primește sprijin din partea fanilor ei din mediul online și se bucură de el din plin.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că, deși mama ei îi atrage atenția și o îndeamnă să nu mai vorbească despre aspecte atât de personale, ea continuă să o facă, deoarece știe că mai sunt multe alte persoane în situația ei și, în acest fel, le poate fi de folos.

Citeste si: Bursucu' s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să se îngrașe fără să își dea seama: „Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

„Eu am fost foarte deschisă și despre faptul că sufăr de depresie. Sunt foarte mulți oameni care mă susțin, dar cred că, at some point (la un moment dat), s-ar putea întoarce și împotriva mea, nu știu.

Încă nu s-a întâmplat. Să sperăm că nu!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Maică-mea îmi spune constant să nu mai vorbesc pe internet atât de des despre chestiile astea, dar eu simt nevoie să o fac, deoarece chiar mă ajută să vorbesc cu alți oameni care trec și ei prin chestii similare și, în primul rând, se simt și ei mai puțin singuri”, a spus Paulina.

Paulina resimte povara social-media

Deși social-media este un instrument puternic în ceea ce privește promovarea unui artist, Paulina a recunoscut că, cel puțin pentru ea, este o adevărată povară. Persoanele publice sunt cele mai expuse comentariilor negative din mediul online și nici Paulina nu a scăpat de ele.

Cu toate acestea, artista nu lasă lucrurile mai puțin plăcute să îi strice starea și încearcă mereu să vadă partea plină a paharului și lucrurile bune care i se întâmplă.

„Pentru mine, este o povară prezența mea în social-media. Nu îmi place deloc să o fac. Este o expunere constantă și faptul că stau și mă uit la alte persoane nu îmi face absolut deloc bine, că mă compar.

Citeste si: Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive, despre tendințele în moda toamnă-iarnă 2022

Fiecare vine și își dă cu părerea despre viața ta și nu e tocmai extraordinar. Eu încerc să nu dau atenție comentariilor negative, pentru că am credința asta că lucrurile în care investim energie le și primim și primesc putere în viața noastră. Atunci, încerc să mă focusez pe aspecte pozitive. Nu mă cert cu lumea ”, a mai dezvăluit artista.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?