Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 sep 2022, 23:28

Paulina, destăinuiri inedite despre momentele dificile din viața sa

Sursa: Captură YouTube

Îndrăgita artistă Paulina a făcut dezvăluiri inedite din culisele carierei sale, în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra, pe canalul de Youtube, theXclusive.

Invitată în platoul emisiunii Duet cu Alexandra, carismatica artistă Paulina a povestit despre parcursul ei de până acum în carieră ei muzicală. La doar 24 de ani, Paulina a reușit să cucerească publicul încă de la primele ei apariții pe scenele din România, datorită talentului ei deosebit, dar și a nișei muzicale pe care și-a ales-o.

Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!”

Tânăra artistă a dezvăluit faptul că inițial părinții săi au sfătuit-o să se îndrepte către o meserie stabilă. Astfel, Paulina s-a orientat mai întâi către o carieră în domeniul medicinei, apoi a decis să studieze la Facultatea de Farmacie, însă după doi ani de studii a renunțat și s-a îndreptat către Psihologie, deoarece a simțit că o atrage mai mult acest domeniu. Dar cu toate acestea nu a vrut să renunțe nici la marea ei pasiune, muzică și a continuat să muncească mult în studio, să scrie versuri și să își realizeze propriile compoziții pe care deja le-a

și lansat pe piață și care s-au bucurat și se bucură în continuare de mare succes. În ciuda reușitelor sale pe plan muzical, Paulina a mărturisit că nu se consideră o interpreta, ci mai degrabă adoră să compună piese în studio și se regăsește mai mult în postura de compozitor decât în cea de cântăreața.

Citeste si: Paulina, destăinuiri sincere despre momentele grele din viața ei: „Sufăr de depresie”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Părinții au vrut să am o meserie stabilă și safe! De asta inițial m-au încurajat să merg spre Medicină, am făcut doi ani de Farmacie, după care am renunțat și acum studiez Psihologia, sunt la Master! Fiind o fire atât de emotivă și introspectivă mi-a venit ușor să mă duc spre Psihologie, dar eu am regretat mult că nu m-am dus la Conservator sau la Liceul de Muzică și încă regret și mă simt că și cum aș avea ceva în minus față de ceilalți!",

a spus Paulina.

Întrebată pentru ce artiști din România și din străinătate i-ar plăcea să le scrie piese, Paulina a recunoscut faptul că ar vrea să îi scrie artistei Alexandrinei Hristov, Innei, sau chiar Irinei Rimes, iar din afară această a mărturisit că singurul nume ar fi Miley Cyrus, care de altfel a și inspirat-o în creațiile sale de până acum.

Citeste si: Maurice Munteanu, la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive, despre tendințele în moda toamnă-iarnă 2022

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?