Pavel Stratan s-a obisnuit cu ritmul agitat al capitalei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:30

De cand s-a mutat in Bucuresti cu intreaga familie, cu gandul de a cuceri showbizz-ul romanesc, artistul Pavel Stratan s-a obisnuit cu ritmul zbuciumat al Bucurestiului. Si-a facut chiar si un stil de viata personalizat.

Merge aproape in fiecare zi la sala, dar nu pentru a le innebuni pe fane atunci cand se afla pe scena, ci pentru a fi in forma si a-si mentine sanatatea. Pavel Stratan este tatal unor copii minune. De talentul Cleopatrei a auzit o lume intreaga, insa ceea ce nu stiati este ca si fratiorul ei mai mic, Cezar, ii calca pe urme. Pentru ca stie ca sunt constiinciosi si dornici sa invete lucruri noi, Pavel Stratan incearca sa le insufle si pasiunea pentru sport.
Cleopatra si Cezar sunt atat de cuminti si talentati, incat, din cand in cand, si Pavel Stratan isi doreste ca micutii lui sa faca cate o nazbatie." Gandindu-ma cum am fost eu cand eram mic, ma rog ca Cezar sau Cleopatra sa faca vreo traznaie. Sunt prea cuminti

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.